Hanke on päättynyt 28.2.2015. Kiitos yhteistyöstä!
RUOKIS - Lähiruokaa Forssan seudulla 1.11.2013 - 28.2.2015
Kuluttajat ja ammattiostajat haluavat läpinäkyvyyttä ruoan toimitusketjuun, mikä on lisännyt lähiruoan kysyntää.
Lähiruoka on turvallista, laadukasta ja tuoretta. Lisäksi lähiruoan tuottaminen ja käyttäminen ovat kestävän kehityksen periaatteiden mukaista toimintaa. Lähellä tuotettu ruoka ei vaadi pitkiä kuljetusketjuja, mikä säästää polttoainetta ja pakkausmateriaaleja.
RUOKIS - Lähiruokaa Forssan seudulla -hankkeen tavoitteena on ratkaista lähiruoan käytön esteitä ja tutkia lähiruoan toimitusketjua yhdessä toimijoiden kanssa. Hankkeen toimialuetta on Forssa, Jokioinen, Humppila, Tammela ja Ypäjä.
Hankkeen kohderyhmää ovat Forssan seudun lähiruokatuottajat, seudun kuntien ruokapalvelupäälliköt, Loiku - Loimijoen kuntapalvelut Oy, elintarvikeyrittäjät, ravintoloitsijat sekä Forssan seudun matkailuyrittäjät ja eri lähiruoan kehittäjätahot.
Hankkeessa järjestetään koulutuksia, tutkitaan nykytilannetta, ratkaistaan ongelmia, ideoidaan uutta ja verkostoidutaan lähriuokatoimijoiden kesken.
Ota yhteyttä ja tule mukaan hankkeen toimintaan!
RUOKIS-hanke, projektipäällikkö Laura Vainio, Puh. +358 3 646 2668 tai laura.vainio@hamk.fi