Tervetuloa Evolle!

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Evon matkailupalvelut 

Yhdistä modernit kokoustilat ja metsäluonnon virkistävä vaikutus Evolla. Kokoustiloja löytyy pienistä kabineteista aina 120 hengen auditorioon. Kokoustiloista löydät kaiken tarvitsemasi fläppitaulusta tietoliikenneyhteyksiin.

​​Rahtijärven kämppä tarjoaa intiimin ja rauhallisen ympäristön omaa rauhaa kaipaaville. Rahtijärvellä on majoitus- ja kokoustilat 26 henkilölle. Illanvieton kruunaa Majajoen rannassa oleva perinteinen rantasauna, jonka jälkeen maistuu pitokokin valmistama kämppä-illallinen.

Kokouksen piristykseksi tai vaikka yrityksesi virkistyspäivään löytyy vaihtoehtoja leppoisasta luontopäivästä reippaaseen kick-bike- retkeen sekä savuisan saunan löylyihin Alisen Rautjärven rannalla. Evon matkailun oppaiden johdolla voit tutustua majavien mielenkiintoiseen elämään Evon saloilla.

Lammin Tähti on seikkailuhenkinen kisailu, joka vie sinut ja ryhmäsi Evon historiallisiin maisemiin. Justeeri laulaa ja tehtävät ratkeavat kun pienryhmät kisailevat keskenään viime metreille asti. Onnea vesiseen seikkailuun!

Evon matkailupalvelut on joululomalla 20.12.2014-6.1.2015. Meidät tavoittaa keskiviikosta 7.1.2015 alkaen.  

Toivotamme rentoa joulunaikaa ja riehakasta uutta vuotta! Takaisin ylös