Apurahoja tarjolla nuorelle tutkijalle ja uusille innovaatioille - Hämeen ammattikorkeakoulu
Apurahoja tarjolla nuorelle tutkijalle ja uusille innovaatioille

Apurahoja tarjolla nuorelle tutkijalle ja uusille innovaatioille

05.02.2015 12:00

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö on avannut julkisen apurahahaun. Haku päättyy 28.2.2015. Apurahat ovat vapaasti kaikkien haettavissa.

Apurahoina jaetaan 5000 euroa nuorelle tutkijalle tai nuorille tutkijoille. Apuraha on tarkoitettu Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-aluetta tukevaan tai aluetta hyödyntävään tutkimus- ja kehittämistoimintaan.

Lisäksi 3000 euron apuraha tai apurahoja myönnetään työllistäville innovaatioille, arjen innovaatioil-le ja uudistaville innovaatioille, jotka edistävät Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-alueella uusia toimintamalleja ja uutta liiketoimintaa.

Apurahaa haetaan säätiön hakemuslomakkeella. Hakuohjeet ja hakulomake ovat säätiön sivuilla, osoitteessa www.hakkts.fi. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Saapuneita hakemuksia ei palauteta ja ne säilytetään vuoden 2015 loppuun saakka.

Säätiön hallitus päättää apurahan saajista kokouksessaan 13.3.2015, minkä jälkeen hakijoille ilmoitetaan päätöksestä. Apurahan saajille järjestetään juhlatilaisuus erikseen ilmoitettavana ajankohtana toukokuussa.

Lisätietoja antaa säätiön asiamies Jyrki Miettunen, p. 040 538 1681, tai sihteeri Aira Lappalainen, p. (03) 646 4221. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@hamk.fi.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]