Avoimella luennolla etsitään oppimisen iloa 14.10. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Avoimella luennolla etsitään oppimisen iloa 14.10.

Avoimella luennolla etsitään oppimisen iloa 14.10.

07.10.2015 09:41

Sibelius-juhlavuoden kunniaksi järjestettävä avoin HAMK -luentosarja jatkuu 14.10.2015 teemalla “Elän, siis opin – elinikäinen oppiminen”. Luentoa siivittää Sibeliuksen musiikki.

Luennolla pysähdytään miettimään oppimista ja elämää. Oppimisen ilo voi siivittää kaikkia, ja se luo hyvinvointia ihan missä iässä tahansa. Miten oppimisen ilo syntyy, ja mistä sen voi löytää? Mitä sen ylläpitämiseen tarvitaan? 

Luennoitsija Irma Kunnari toimii yliopettajana HAMKin ammatillisissa opettajankoulutuksissa. Hän on työssään opettajankouluttajana sekä pedagogisena kehittäjänä pyrkinyt edistämään hyvän oppimisen edellytyksiä. Luennolla katsotaan myös HAMKin ammatillisesta opettajankoulutuksesta valmistuneen Salla Miettisen videoblogi ”Sallan matka opettajuuteen”. 

Yhteistä oppimishetkeä tukee Sibelius-opiston musiikki. Soittamassa ovat Pietari Saarikko / sello, Valtteri Tolppi / viulu, Hannu Riihivaara / baritoni ja Ulla Wirtanen / piano.

HAMKin tavoitteena on tarjota innostavia oppimismahdollisuuksia aikuisille ja nuorille läheisessä yhteydessä alueen työelämän kanssa. Tilaisuudessa esillä erityisesti aikuisille suunnattuja mahdollisuuksia hankkia uutta osaamista, jopa uusia uria.

Kahvitarjoilu klo 16 alkaen. Luento alkaa klo 16.30. Luento järjestetään Korkeakoulukeskuksessa Hämeenlinnan Visamäessä D-talon ravintola Helmessä (Vankanlähde 11, Hämeenlinna).

Tulevat avoimet luennot:

11.11.2015 Kestävää muotia – vastuullista vaatetusta

2.12.2015 Hämeenlinna – The World Capital of Sibelius

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]