Avoin luento suomalaisesta sairaanhoidosta kriisialueilla 18.3. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Avoin luento suomalaisesta sairaanhoidosta kriisialueilla 18.3.

Avoin luento suomalaisesta sairaanhoidosta kriisialueilla 18.3.

12.03.2015 13:49

Avoin HAMK -luentosarja jatkuu keskiviikkona 18.3. klo 17. Silloin vuorossa luento Kotimaasta kriisipesäkkeisiin – suomalainen sairaanhoito kriisialueilla.

Luennoitsijoina ovat Johanna Törmä ja Tarja Korhonen. He ovat opiskelleet HAMKissa sekä University of South Walesissa Ms Disaster relief -koulutusohjelmassa. Johanna Törmällä on kokemusta kriisinhallinta- ja katastrofityöstä, mm. Ebola-alueelta, ja Tarja Korhonen on toiminut sairaanhoitajana avustustyössä Thaimaassa ja Laosissa.

Luento järjestetään Korkeakoulukeskuksessa Hämeenlinnan Visamäessä. (D-rakennus, ravintola Helmi os. Vankanlähde 11). Kahvitarjoilu alkaa klo 16.30, luento klo 17. Luennon kesto on noin 1,5 tuntia. Tilaisuudessa esittäytyy myös HAMKin hyvinvointiosaamisen yksikkö.

Kaikille avoin ja maksuton luentosarja on osa Sibeliuksen syntymäkaupunki -säätiön kanssa tehtävää Sibelius Celebrations -yhteistyötä. Sarja alkoi joulukuussa 2013. Luentosarjassa on vahvasti esillä HAMKin eri alojen osaaminen. Sibeliuksen musiikki siivittää tilaisuuksia. Luentosarjan aikataulu löytyy osoitteesta www.hamk.fi/sibelius.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]