Brittiprofessori luennoi Freezing Weekillä yritteliäästä korkeakoulusta 11.2. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Brittiprofessori luennoi Freezing Weekillä yritteliäästä korkeakoulusta 11.2.

Brittiprofessori luennoi Freezing Weekillä yritteliäästä korkeakoulusta 11.2.

10.02.2015 11:36

Hämeen ammattikorkeakoulussa (HAMK) on käynnissä opettajien vaihto-ohjelma, jonka myötä rakennetaan yhteistyötä kansainvälisten kumppaniorganisaatioiden kanssa.

Visamäessä tällä viikolla järjestettävä Freezing Week on vaihto-ohjelman ensimmäinen kansainvälinen työpajaviikko, jonka aikana eri alojen asiantuntijat luennoivat opiskelijoille muun muassa liiketoiminnan johtamisesta, informaatioteknologiasta sekä yrittäjyydestä.

Viikon pääpuhujana on professori Paul Coyle, yritteliään johtamisen asiantuntija, joka on auttanut useita eurooppalaisia korkeakouluja yritteliään kulttuurin ja johtamisen kehittämisessä. Professori luennoi keskiviikkona 11.2.2015 klo 9 alkaen Hämeenlinnan kampuksen C-talon auditoriossa. Luento on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

Korkeakoulun pitää ​​​olla yritteliäs

Professori Paul Coyle on tunnettu työstään korkeakoulutuksen kehittämisen parissa. Hän on muun muassa työskennellyt useiden yliopistojen johtoryhmissä sekä avustanut kolmen yliopiston perustamisessa Iso-Britanniassa.

Coyle kertoo, että yritteliäs korkeakoulu tuottaa tutkimusta, kehittämistä ja oppimista yhdessä sidosryhmiensä kanssa sekä niiden kautta. Hänen mielestään yritteliäs korkeakoulu on kulttuuri, jossa keskeistä on yksilöiden oppiminen ja uuden luominen yhdessä. Tällainen korkeakoulukulttuuri on jatkuvan muutoksen ja mahdollisuuksien luomisen kulttuuri, joka vaatii taitavaa johtamista.

Coyle vetää avoimen luennon lisäksi johdolle ja henkilökunnalle työpajoja sekä luennoi opiskelijoille ja opettajille yrittäjämäisestä oppimisesta ja opettamisesta.

Coyle on toiminut itsenäisenä konsulttina vuodesta 2013 lähtien ja käynyt luennoimassa esimerkiksi Virossa, Espanjassa, Puolassa ja Tokiossa.

Mitä: Freezing Week

Milloin: 9.–13.2.2015, pääpuhujana professori Paul Coyle keskiviikkona 11.2.2015 klo 9 alkaen.

Missä: Hämeenlinnan korkeakoulukeskus, C-rakennus, Vankanlähde 9, Hämeenlinna

Lisätiedot

Vesa Tuomela, p. 03 646 2676, vesa.tuomela@hamk.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]