Grafiikka, kiinan alkeet tai paikkatiedon perusteet? Ilmoittautuminen avoimeen AMKiin alkaa 1.7. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Grafiikka, kiinan alkeet tai paikkatiedon perusteet? Ilmoittautuminen avoimeen AMKiin alkaa 1.7.

Grafiikka, kiinan alkeet tai paikkatiedon perusteet? Ilmoittautuminen avoimeen AMKiin alkaa 1.7.

26.06.2015 12:50

Avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista opiskella pienempiä osia kiinnostavista AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon johtavista opinnoista.

Jos tavoitteena on tutkinto-opiskelupaikka, ensimmäisen lukuvuoden opinnot voi suorittaa avoimessa AMKissa polkuopintoina. Hämeen ammattikorkeakoulun avoimen AMKin opintotarjonta ja polkuopintotarjonta on julkaistu ja ilmoittautuminen alkaa 1.7.2015.

HAMKin avoimessa AMKissa voit suorittaa syyslukukaudella esimerkiksi seuraavat opintojaksot: musiikki ja kehollinen ilmaisu hyvinvoinnin edistäjänä, grafiikka, hevosten valmennus ja kasvatus, kiinan alkeet, Human Resource Management, Conseptual Framing of eServices, paikkatiedon perusteet, yritysjuridiikka, elintarvikealan tulevaisuus, muutos- ja täydennysrakentamisen rakennussuunnittelu. Lisäksi tarjolla on muun muassa Start up Business Schoolin kokonaisuudet idean kaupallistaminen, liiketoiminnan mallintaminen tai liiketoimintamahdollisuus. 

Avoimessa AMKissa suoritetut opinnot voidaan hyväksilukea ammattikorkeakouluissa, ja ne sopivat lukion tai ammatillisen oppilaitoksen kurssitarjottimelle. Mikäli et löydä tarjonnasta etsimääsi, ota yhteyttä sinua kiinnostavaan koulutusalan yhteyshenkilöön ja kysy lisää henkilökohtaisen opetussuunnitelman ja ohjauksen mahdollisuuksista.

HAMKin polkuopinnot muodostuvat AMK-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnoista. AMK-tutkintojen polkuopinnot edellyttävät sitoutumista opiskeluun koko ensimmäisen opiskeluvuoden ajaksi. Ylemmän AMK-koulutuksen polkuopintoihin vaaditaan myös aiempi soveltuva AMK-tutkinto. 

Polkuopinnot ovat erinomainen vaihtoehto, jos et tullut valituksi tutkinto-opiskelijaksi vielä ensimmäisellä hakukerralla, mietit vielä oikeaa alaasi etkä halua varata tutkinto-opiskelijapaikkaa, tai haluat opiskella joustavasti ja täydentää osaamistasi vaikka työn ohessa.

Polkuopintopaikkoja on tarjolla rajoitettu määrä lähes kaikissa HAMKin koulutuksissa, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ilmoittaudu syksyn opintojaksoille 1.7.–15.8.2015 osoitteessa www.hamk.fi/avoin.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]