HAMK suosittu kohde yhteishaussa - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMK suosittu kohde yhteishaussa

HAMK suosittu kohde yhteishaussa

14.04.2015 14:43

Korkeakoulujen kevään 2015 yhteishaku on päättynyt. Yhteishaku toteutettiin kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen hakuaika oli tammikuussa ja toinen maalis-huhtikuun taitteessa. HAMKista haussa oli mukana useita koulutuksia.

HAMKiin saattoi hakea sekä suomenkieliseen että englanninkieliseen AMK-tutkintoon ja YAMK-tutkintoon johtavaan koulutukseen. Yhteishaussa oli mukana yhteensä 36 hakukohdetta. Suurin osa koulutuksista toteutetaan päiväopiskeluna, mutta mukana on myös monimuoto-toteutuksia.

HAMKiin oli hakijoita yhteensä noin 10 000. Heistä noin 4100 oli ensisijaisia. Aloituspaikkoja on kaikkiaan 1335, joista 1145 on AMK-koulutuksissa ja 190 ylempi AMK -koulutuksissa. Yhtä aloituspaikkaa kohti HAMKiin oli noin 3 ensisijaista hakijaa.

Suosituimmat hakukohteet olivat sosionomikoulutuksen, liiketalouden ja sairaanhoitajakoulutuksen päiväopinnot. Englanninkielisistä koulutuksista suosituin oli Valkeakoskella toteutettava International Business -koulutus. Ylemmistä amk-koulutuksista suosituin oli liiketoiminnan kehittäminen.

Valintakokeet touko-kesäkuussa

Valintakokeet järjestetään touko-kesäkuun vaihteessa. Hakijoille valintojen tulokset ilmoitetaan viimeistään 1.7.2015. Mikäli joihinkin HAMKin koulutuksiin jää vapaita aloituspaikkoja, niihin voidaan järjestää lisähakuja elokuun puolivälissä.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]