HAMK tuo tarjontansa Goodmaniin 4.3. - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMK tuo tarjontansa Goodmaniin 4.3.

HAMK tuo tarjontansa Goodmaniin 4.3.

26.02.2015 15:38

Hämeen ammattikorkeakoulu esittäytyy kantahämäläisille keskiviikkona 4.3.2015 järjestämällä ensimmäisen HAMK goes Goodman -päivän Hämeenlinnan keskeisimmällä ja vilkkaimmalla paikalla, kauppakeskus Goodmanissa.

​HAMK goes Goodman -päivän tapahtumat käynnistyvät klo 12​​ ja jatkuvat klo 18 saakka.​​ Päivän aikana esitellään laajasti Kanta-Hämeen oman korkeakoulun opiskelijoiden osaamista, tarjotaan elämyksiä eri opiskelualoilta ja kerrotaan HAMKin tarjoamasta koulutuksessa ja palveluista.

Sosiaali- ja terveysala tuo kauppakeskukseen iltapäivän ajaksi terveyskeitaan, jossa voi mm. mittauttaa verenpaineensa ja saada terveysneuvontaa. Tekniikan ihmemaassa kaikenikäiset vieraat voivat kokeilla erilaisia vekottimia ja tehtäviä tutustuessaan alan monimuotoisuuteen. Yrittäjyyden ihmemaassa esitellään opiskelun uusia suuntia sekä HAMKin toimialueen yrityksille suunnattuja työelämän lähipalveluja. Biotalouden tomaattituokiossa voi maistella kehittyvän luonnonvara-alan tuoreimpia aromeja, ja kyytipojaksi tarjolla on maankuuluja, mehukaita Lepaan tomaatteja.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU