HAMKilaiset muistavat ystävää myös muulloin kuin ystävänpäivänä - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMKilaiset muistavat ystävää myös muulloin kuin ystävänpäivänä

HAMKilaiset muistavat ystävää myös muulloin kuin ystävänpäivänä

10.02.2015 12:34

Kysyimme kirjaston asiakkailta heidän ystävänpäivästään ja päivään liittyvistä traditioista. Pyysimme heitä myös vinkkaamaan lukemisen arvoisista kirjoista

Henna (hoitotyö)

Meillä ystävänpäivää vietetään perheen kesken. Ystävänpäiväjuhliin on kutsuttu, mutta isäntä pitäisi ensin saada innostumaan ajatuksesta. Perheellä ei ole sinänsä traditioita, joskus ystäville ostetaan suklaata tai lähetetään kortteja.

Ystävilleni suosittelen Pikku prinssiä – se jos mikä on kirja ystävyydestä

Tiina (hoitotyö)

Vietän ystävänpäivää ”kakkuövereissä”, eli 5-vuotiaan kummipojan synttäreillä. Illalla on toivottavasti tiedossa jotakin romanttista oman kullan kanssa. Varsinaisia ystävänpäivätraditioita ei minulle vielä ole ehtinyt syntyä.

Ystävilleni suosittelen runokirjoja, jossa olisi tilaa myös omille ajatuksille. Tai sitten jotain ihan hirveää jännitystä.

Terhi Thuneberg (hevostalouden lehtori)

Jaa ystävänpäivä, täytyykin katsoa kalenterista. Vietän silloin näköjään pitkästä aikaa vapaapäivää, ja nautin kiireettömyydestä, kodista ja vapaasta ajasta.

Ystävien muistaminen on hyvä juttu, mutta sitä pitää tehdä muutenkin kuin ystävänpäivänä. Päivään liittyvästä amerikkalaistyylisestä hössötyksestä en tykkää yhtään.

Ystäviäni rohkaisisin lukemaan kertomuksia naisten asemasta ja siitä, miten eri tavoin naista eri kulttuureissa kohdellaan. Ainakin itselleni tarinat ovat olleet todella hätkähdyttävä kokemus.

Polina  & Lucia (International business)

Poikkeamme perjantaina Ideaparkissa ostamassa ystäville lahjoja. Illalla on tarkoitus mennä yst​ävien kanssa tamperelaiselle klubille. Polina viettää illan poikaystävänsä kanssa.

Venäjällä ystävänpäivään kuuluvat itsetehdyt kortit: teemme kortteja ja annamme niitä ystäville.

Kavereille suosittelisimme Nicholas Sparksin kirjaa Haikein terveisin (Dear John).

Williams Doku (Industrial management)

Minulla ei ole tällä hetkellä erityisiä suunnitelmia ystävänpäiväksi. Mitään ystävänpäivän traditioita minulla ei ole, sen sijaan sopeudun joustavasti kulloiseenkin tilanteeseen.

Ystävilleni suosittelen elokuvaa My bloody Valentine.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU