HAMKin opiskelijat tekevät hevosalaa tunnetuksi - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMKin opiskelijat tekevät hevosalaa tunnetuksi

HAMKin opiskelijat tekevät hevosalaa tunnetuksi

09.03.2015 13:21

Hevostalouden opiskelijat Hämeen ammattikorkeakoulussa (HAMK) ovat opintojensa osana haastatelleet alansa yrittäjiä ja toteuttaneet 11-osaisen juttusarjan Hevosyrittäjätarinoiden vuosi 2015.

Hevosyrittäjätarinat 2015 -projekti on opiskelijoille käytännönläheinen keino yrittäjyyteen tutustumiseen, ja samalla se myös tekee hevosalaa yleisesti paremmin tunnetuksi. Projektilla halutaankin nostaa esille erityisesti hevosalan ammattilaisia sekä heidän osaamistaan ja taustojaan.

Hevosalan yrittäjät tarjoavat harrastamisen ja virkistyksen mahdollisuuksia sadoilletuhansille eri-ikäisille ihmisille. Yrittäjäksi ryhdytään useimmiten harrastuksen kautta, ja yleensä taustalla on myös halu työskennellä unelmiensa ammatissa. Polkuja yrittäjyyteen on kuitenkin yhtä monta kuin yrittäjiä. Mikä on heidän tarinansa?

Yrittäjätarinat julkaistaan www.hevosyrittaja.fi -sivuilla, Facebookissa ja kumppaneiden kanavilla.  Juttusarjan ensimmäinen osa on julkaistu helmikuussa: esittelyssä on Vaellustalli Toreson Vierumäeltä.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]