Kehitä itseäsi avoimessa ammattikorkeakoulussa - Ilmoittaudu kevään opintoihin nyt - Hämeen ammattikorkeakoulu
Kehitä itseäsi avoimessa ammattikorkeakoulussa – Ilmoittaudu kevään opintoihin nyt

Kehitä itseäsi avoimessa ammattikorkeakoulussa – Ilmoittaudu kevään opintoihin nyt

04.11.2015 15:18

Avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista opiskella pienempiä osia kiinnostavista AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon johtavista opinnoista.

Hämeen ammattikorkeakoulun avoimen AMKin opintotarjonta keväälle 2016 on julkaistu. Opintoihin voi ilmoittautua 15.12.2015 saakka.

Avoimen AMKin opinnot voivat olla alku tutkinto-opinnoille, niiden avulla voi kehittää omaa ammttitaitoaan tai päivittää jo olemassa olevaa osaamista. Verkkototeutukset sopivat niille, jotka haluavat opiskella ajasta ja paikasta riippumatta.

Keväällä 2016 avoimen AMKin opinnoissa on mahdollisuus perehtyä muun muassa kokeilevaan käsityöhön, lastensuojelun perusteisiin, mehiläisiin, ekologisen pihan suunnitteluun tai digitaaliseen markkinointiin.

Avoimessa AMKissa suoritetut opinnot voidaan hyväksilukea ammattikorkeakouluissa, ja ne sopivat lukion tai ammatillisen oppilaitoksen kurssitarjottimelle. Mikäli et löydä tarjonnasta etsimääsi, ota yhteyttä sinua kiinnostavaan koulutusalan yhteyshenkilöön ja kysy lisää henkilökohtaisen opetussuunnitelman ja ohjauksen mahdollisuuksista.

Ilmoittaudu kevään opintojaksoille osoitteessa www.hamk.fi/avoin.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]