Kiinnostaako grafiikka, louhintatekniikka tai paikkatietojärjestelmät? Ilmoittautuminen avoimeen AMKiin on auki! - Hämeen ammattikorkeakoulu
Kiinnostaako grafiikka, louhintatekniikka tai paikkatietojärjestelmät? Ilmoittautuminen avoimeen AMKiin on auki!

Kiinnostaako grafiikka, louhintatekniikka tai paikkatietojärjestelmät? Ilmoittautuminen avoimeen AMKiin on auki!

15.09.2015 14:51

Avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista opiskella pienempiä osia kiinnostavista AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon johtavista opinnoista.

Hämeen ammattikorkeakoulun avoimen AMKin syksyn tarjonnan ilmoittautuminen opintoihin on auki sunnuntaihin 4.10. asti. ​

HAMKin avoimessa AMKissa voit suorittaa syyslukukaudella esimerkiksi seuraavat opintojaksot: Maalaustekniikat, grafiikka, elokuva ohjaustyön välineenä, musiikki ja kehollinen ilmaisu hyvinvoinnin edistäjänä, ompelu ja vaatteiden tuunaus, kankaankuviointi II, kokeileva korutyö, louhintatekniikka, paikkatietojärjestelmät, liikeidea ja yrityksen perustaminen, B2B markkinointi ja myyntigrafiikka, laadunhallinta ja ohjaus sekä yrittäjyys –asennetta ja tekemistä.

Lisäksi avoimen AMKn haussa on ylemmän AMK-koulutuksen kokonaisuus, Biotalouden ja luonnonvara-alan tulevaisuusverstas sekä Palvelut ja tuotteistaminen erityisesti lyhyissä arvoketjuissa.

Avoimessa AMKissa suoritetut opinnot voidaan hyväksilukea ammattikorkeakouluissa, ja ne sopivat lukion tai ammatillisen oppilaitoksen kurssitarjottimelle. Mikäli et löydä tarjonnasta etsimääsi, ota yhteyttä sinua kiinnostavaan koulutusalan yhteyshenkilöön ja kysy lisää henkilökohtaisen opetussuunnitelman ja ohjauksen mahdollisuuksista.

Avoimen AMKn ilmoittautumiaika opintojaksoille on 11.9.-4.10.2015 osoitteessa www.hamk.fi/avoin.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]