Kosteus- ja homevaurioasiantuntijakoulutus alkaa 16.3. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Kosteus- ja homevaurioasiantuntijakoulutus alkaa 16.3.

Kosteus- ja homevaurioasiantuntijakoulutus alkaa 16.3.

16.01.2015 10:30

Kouluttaudu tai tarjoa kehittämisprojekti- ja työssäoppimispaikka tekniikan alan ammattilaiselle!

​Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) toteuttaa kosteus- ja homevaurioasiantuntija -työvoimakoulutuksen 16.3.–25.9.2015 Hämeenlinnassa. Koulutus on kohdennettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille, uutta uraa etsiville tekniikan alan ammattilaisille, kuten esimerkiksi insinööreille, diplomi-insinööreille, teknikoille tai rakennusmestareille. Koulutus on suunniteltu sopimaan hyvin mm. rakennusten kuntotutkijoille, korjaussuunnittelijoille, työnjohtajille ja valvojille.

Koulutuksen tavoitteena on erikoistuminen kosteus- ja homevaurio- sekä sisäilma-asiantuntijaksi. Erikoisosaaminen kohdistuu kaikille kosteus- ja homevaurioiden korjausprosessin alueille sisäympäristö- ja kuntotutki-muksista korjaustyön valvontaan. Koulutuksen pääpaino on yrityslähtöisessä kehittämisprojektissa.

Koulutus sisältää 40 lähipäivää ja yhdeksän päivää etätyöskentelyä. Lähiopetuspäivät sisältävät luento-opetusta, asiantuntija-alustuksia, työelämä-caseja ja yrityspuheenvuoroja sekä ryhmätyötä. Työssäoppimispäiviä on yhteensä 81. Työssäoppimisen aikana opiskelijat toteuttavat kehittämisprojektin alan yrityksessä.

Tällä hetkellä HAMK hakee yrityksiä ja organisaatioita, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamaan kehittämisprojektin ja työssäoppimispaikan. Yritys määrittelee sisällön ja tavoitteen kehittämisprojektille sekä valitsee ryhmästä sopivan henkilön toteuttamaan projektia. Kehittämisprojektia ohjaavat yrityksen nimetty ohjaaja sekä HAMKin kouluttajat. Tarjoamme kustannustehokkaan tavan rekrytoida avaintyövoimaa. Yrityksen maksuosuus on 880 €/opiskelija/kehittämisprojekti.

Hakeutuminen opiskelijaksi koulutukseen tapahtuu 22.2.2015 mennessä osoitteessa www.te-palvelut.fi (koulutuksen numero 658235).

Lisätiedot koulutuksesta ja tarjoukset työssäoppimispaikoista:

Hämeen ammattikorkeakoulu
Marja Savolainen
puh. 040 749 3818
marja.savolainen@hamk.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]