Luovuutta ilmassa Goodmanissa 21.3. - HAMK mukana toteutuksessa - Hämeen ammattikorkeakoulu
Luovuutta ilmassa Goodmanissa 21.3. – HAMK mukana toteutuksessa

Luovuutta ilmassa Goodmanissa 21.3. – HAMK mukana toteutuksessa

11.03.2015 14:07

Kauppakeskus Goodman muuntuu luovuuden näyttämöksi lauantaina 21.3. klo 10–15, kun nuoret kädentaitajat esittelevät osaamistaan ja osallistavat kävijöitä taiteen luomiseen.

Luovuutta ilmassa -tapahtumassa on esillä uniikkeja tuotoksia luovilta nuorilta osaajilta aina muodista musiikkiin ja taidenäyttelystä workshop-työskentelyyn. HAMKista mukana on muotoilun opiskelijoita. Tapahtuman sparraajina ovat toimineet liiketalouden ja muotoilun opettajat.

Kävijät saavat itse käyttää luovuuttaan workshopissa, jossa tuotetaan Goodmaniin esille tuleva yhteistaideteos keramiikasta ja tekstiilistä. Workshop on avoin kaikenikäisille ja osallistuminen on maksutonta. Tapahtuman aikana lavalla nähdään folk-poppia soittava trio Fiola sekä muodin ja sen tekijöiden esittelyä. Nuorten suunnittelemia ja valmistamia tuotteita voi ostaa omaksi Pop-up-myynnistä – kävijät pääsevät myös äänestämään mieluisimman tuotteen ja osallistumaan arvontaan.

Luovuutta ilmassa -tapahtuma on osa ESR-rahoitteista Nuorten kädentaitajien tulevaisuustyöpaja -hanketta, jossa oman yrityksen perustamista suunnittelevat nuoret kädentaitajat saavat sparrausta omien liikeideoittensa työstämiseen sekä oman osaamisen tuotteistamiseen. Hanketta toteuttavat yhteistyössä Suomen Yrittäjäopisto ja Hämeen ammattikorkeakoulu.

Tilaa kootaan Goodmanissa perjantaina 20.3. klo 13–16. Median edustajat ovat paikalle tervetulleita.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]