Opiskelijaksi polkuopintojen kautta? Ilmoittaudu viimeistään 15.8. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Opiskelijaksi polkuopintojen kautta? Ilmoittaudu viimeistään 15.8.

Opiskelijaksi polkuopintojen kautta? Ilmoittaudu viimeistään 15.8.

11.08.2015 13:55

Tutkinto-opiskelijaksi Hämeen ammattikorkeakouluun (HAMK) voi päästä myös avoimen ammattikorkeakoulun polkuopintojen kautta. Joidenkin HAMKin koulutusten polkuopinnoissa on vielä vapaita opiskelupaikkoja. 

H​AMKin polkuopinnot muodostuvat AMK-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnoista. AMK-tutkintojen polkuopinnot edellyttävät sitoutumista opiskeluun koko ensimmäisen opiskeluvuoden ajaksi. Ylemmän AMK-koulutuksen polkuopinnot muodostuvat ensimmäisen lukukauden opinnoista, ja niihin vaaditaan aiempi soveltuva AMK-tutkinto.​

Polkuopinnot ovat erinomainen vaihtoehto, jos et tullut valituksi tutkinto-opiskelijaksi vielä ensimmäisellä hakukerralla, mietit vielä oikeaa alaasi etkä halua varata tutkinto-opiskelijapaikkaa tai haluat opiskella joustavasti ja täydentää osaamistasi vaikka työn ohessa.

Polkuopintopaikkoja on tarjolla rajoitettu määrä lähes kaikissa HAMKin koulutuksissa, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. ​

Ilmoittaudu polkuopintoihin ja muihin avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin viimeistään 15.8.2015 osoitteessa www.hamk.fi/avoin.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]