Opiskelijakunta HAMKO järjesti vaalipaneelin - Hämeen ammattikorkeakoulu
Opiskelijakunta HAMKO järjesti vaalipaneelin

Opiskelijakunta HAMKO järjesti vaalipaneelin

23.03.2015 08:55

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HAMKO järjesti vaalipaneelin torstaina 19.3. Visamäessä. Vaalipaneeliin osallistui Hämeen vaalipiirin kansanedustajaehdokkaita.

Tilaisuus alkoi kello 14:00 ja kesti lähes kaksi tuntia. Vaalipaneelissa olivat mukana kansanedustajaehdokkaat Hilkka Kemppi (KESK), Sari Rautio (KOK), Vilja Lumme (VAS), Johannes Koskinen (KD), Eero Vainio (SDP), Lulu Ranne (PS) ja Teppo Heiskanen (VIHR). Paneelin juonsi opiskelijakunta HAMKOn edustajiston puheenjohtaja Anniina Sippola.

Paneelin neljä pääteemaa olivat toimeentulo ja opintotuki, opiskeluterveydenhuolto, koulutuksen kehittäminen ja työ. Jokainen panelisteista sai tilaisuuden vastata opiskelijoita koskeviin kysymyksiin; osa vastauksista herätti keskustelua ehdokkaiden keskuudessa.

Paneelista ja panelistien vastauksista koostetaan yhteenveto, joka julkaistaan opiskelijoiden ja muiden nähtäväksi HAMKOn eri viestintäkanavissa. Paneeli myös videokuvattiin, kooste videosta julkaistaan HAMKOn viestintäkanavissa.

Paneelin jälkeen HAMKO osallistui myös omalla ständillään Hämeen tulevaisuustorille ja keräsi kansanedustajaehdokkailta #koulutuslupauksia. Ständillä ehdokkaista otetut valokuvat julkaistaan lähiaikoina www.koulutuslupaus.fi sivustolla. Myös HAMKin talous- ja hallintojohtaja Mirja Pöhö (KD) kävi antamassa oman koulutuslupauksensa.

kolme ihmista esittelevat koulutuslupauslappuja

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]