Opiskelijat esittelevät liikeideoitaan tuomaristolle Visamäki Pitchingissä 27.5. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Opiskelijat esittelevät liikeideoitaan tuomaristolle Visamäki Pitchingissä 27.5.

Opiskelijat esittelevät liikeideoitaan tuomaristolle Visamäki Pitchingissä 27.5.

21.05.2015 10:09

Hämeen ammattikorkeakoulu järjestää Visamäki Pitching -tapahtuman korkeakoulukeskuksessa Hämeenlinnassa 27.5.2015 klo 16–19. Tilaisuus pidetään HAMKin kampuksen C-talon Kotipesässä (tila 147, os. Vankanlähde 9).

Pitchingin tarkoituksena on esittää liikeideoita raadille ja luoda verkostoja. Iltapäivä kokoaa yhteen startup-yritykset, HAMKin opiskelijat ja heidän liikeideansa sekä asiantuntijaraadin. Pitchaajat esittelevät kolmessa minuutissa liikeideansa tuomareille sekä mahdollisille sijoittajille. Mukana on hyvin erilaisia liikeideoita muotoilun ja vaatetuksen puolelta aina liikennetutkimusta helpottaviin innovaatioihin asti.

Tuomariraadissa istuu muun muassa Mika Lehtimäki asianajajatoimisto TRUST:sta, Juha Jekunen Vanaja Capital Oy:sta ja Jere Putkisaari Hämeenlinnan Yrittäjistä. Mukana on myös Hämeen ammattikorkeakoulun asiantuntijoita.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja yleisö on tervetullutta ilman erillisiä ilmoittautumisia. Median edustajat ovat myös lämpimästi tervetulleita. Mukaan pitchaamaan voi ilmoittautua 22.5.2015 asti osoitteessa www.hamk.fi/visamaki-pitching.

Osa tapahtuman opiskelijoista on Amazing Business Train -junan kyydissä olleita opiskelijoita, jotka ovat kehittäneet liikeideoitaan eteenpäin jo junamatkan aikana. Amazing Business Train -matka huipentuu siis Visamäki Pitchingiin. Visamäki Pitching on osa ESR-rahoitteista Yrittäjyysyhteisön JUNA -hanketta, jolle tuen on myöntänyt Hämeen ELY-keskus.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]