Pätevöidy opettajaksi sujuvasti työn ohessa - hakuaika päättyy 27.1. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Pätevöidy opettajaksi sujuvasti työn ohessa – hakuaika päättyy 27.1.

Pätevöidy opettajaksi sujuvasti työn ohessa – hakuaika päättyy 27.1.

13.01.2015 14:34

Hakuaika ammatillisiin opettajankoulutuksiin on parhaillaan käynnissä.

Suomen suurimmassa ammatillisessa opettajakorkeakoulussa HAMKissa opiskelet opettajaksi Hämeenlinnassa, Lahdessa, Espoossa, Vantaalla, Turussa tai verkossa. Koulutusta järjestetään suomen ja englannin kielellä.

Opintojen kesto on 10-16 kuukautta ja laajuus 60 opintopistettä. Hakijoilta edellytetään pääsääntöisesti soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kolmen tai viiden vuoden työkokemusta omalta alalta.

Opiskelumuotoja on runsaasti. Valittavana on 10 tai 13 kuukauden monimuotoinen opiskelu Hämeenlinnassa tai 15 kuukauden monimuotoinen opiskelu Lahdessa, Espoossa tai Turussa. Verkossa opinnot voi suorittaa 10 tai 16 kuukaudessa.

Tekniikan alojen opetukseen suuntautuva koulutus järjestetään Hämeenlinnassa, ja se kestää 13 kuukautta. Monikulttuurisuuteen suuntautuvat, 13 kuukautta kestävät opinnot järjestetään Vantaalla.

Lisäksi tarjolla on kansainvälisyyteen suuntautuva 13 kuukauden opiskelu Hämeenlinnassa. Kyseessä on International Professional Teacher Education programme, jossa opetuskielenä on englanti.

Opettajiksi jo pätevöityneiden on mahdollista hakea ammatillisen opinto-ohjaajan tai ammatillisen erityisopettajan koulutukseen.

Katso tarkemman tiedot: www.hamk.fi/aokk

Haku päättyy tiistaina 27.1.2015. Koulutuksiin haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.​

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]