Pre-Slushilla kiinni 500 000 euron rahoitukseen - Hämeen ammattikorkeakoulu
Pre-Slushilla kiinni 500 000 euron rahoitukseen

Pre-Slushilla kiinni 500 000 euron rahoitukseen

27.08.2015 08:49

Linnan Kehitys Oy, Hämeen kauppakamari, Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ja Hämeen ammattikorkeakoulu ovat ottaneet tavoitteekseen auttaa kolme hämeenlinnalaista yritystä Slushin pitchauslavalle.

Elokuussa alkavassa sparraussarjassa tarjotaan globaaleille liikeideoille tukea ja kokemusta. Kouluttamassa on muiden muassa Slushin lavalta rahoituksen napannut yritys ja muita asiantuntijoita. Parhaat ideat pääsevät lavalle esittäytymään Bisnestä Korkeakoulukeskuksessa -tapahtumassa 24.9.2015. Raati valitsee kehityskelpoisimmat yritysideat, jonka esittelijät voittavat liput Slushiin ja pääsevät hakemaan arvokkaita kontakteja ja rahoitusta.

Slush on startupien sekä nousevien ja lahjakkaiden teknisen alan toimijoiden ykköstapahtuma, jossa tavataan rahoittajia, johtajia ja tiedotusvälineitä. Vuonna 2014 Slushissa kävi yli 14 000 osallistujaa 3500 eri yrityksestä. Yli 750 rahoittajaa tapasi startupeja melkein 3800:ssa ennalta sovitussa tapaamisessa. Tapahtuman tavoite on antaa eväitä maailmanvalloitukseen tulevien sukupolvien yrittäjille. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 11.–12.11.2015 Helsingin Messukeskuksessa.

Slushin aikana järjestetään Slush 100 -pitchauskilpailu, johon valitaan 100 parhaaksi arvioitua ideaa. Joka vuosi kilpailijoita on ollut Euroopasta, Pohjois-Amerikassa, Venäjällä, Aasiassa ja jopa Australiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Kahden päivän aikana kuulluista yritysideoista paras palkitaan. Vuonna 2014 voittaja sai 500 000 euron rahoituksen idealleen. Hakemukset englanninkieliseen pitchauskilpailuun tulee jättää 9.10. mennessä.

– Slush-tapahtuma on upea mahdollisuus tavata rahoittajia ja hankkia yhteistyökumppaneita. Hämeenlinnasta löytyy potentiaalia ja innovatiivisia ideoita, joita kannattaisi ehdottomasti saattaa isompien areenoiden arvioitaviksi, sanoo Linnan Kehitys Oy:n uusi Yritys- ja kaupunkikehityspalveluiden johtaja Tomi Virtanen.

Pre-Slush käynnistyy perjantaina 28.8. infotilaisuudella. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: http://linnan.fi/preslushtapahtuma/

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]