Tarpeesta toimeen - Hulevesitutkimuksesta käytännön sovellutuksiin -seminaari ja työpaja Hämeenlinnassa 23.4.2015 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Tarpeesta toimeen – Hulevesitutkimuksesta käytännön sovellutuksiin -seminaari ja työpaja Hämeenlinnassa 23.4.2015

Tarpeesta toimeen – Hulevesitutkimuksesta käytännön sovellutuksiin -seminaari ja työpaja Hämeenlinnassa 23.4.2015

24.02.2015 10:39

Seminaari ja työpaja pidetään torstaina 23.4.2015 klo 9-16, Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa (Vankanlähde 9). Tapahtuman kohderyhmänä ovat hanketoimijat ja rahoittajat.

Tunnemme hyvin hulevesien hallinnan tarpeet kokemustemme kautta. Rankkasadetulvien vahingot, viemärien ylivuodot ja vesien likaantumistapaukset ovat seurauksia epäonnistuneista hulevesiratkaisuista.

Hulevesien hallinnan haasteet jakautuvat eri toimijoiden tonteille. Siksi myös ratkaisuja pitää etsiä yhteistyön kautta. Tutkimustieto kaipaa jalkauttamista ja toisaalta käytännön kokemuksia tarvitaan tutkimustyön polttoaineeksi.

Tämä seminaari- ja työpajapäivä tuo yhteen eri lähtökohdista ja tarpeista hulevesikysymyksiä tarkastelevia tahoja jakamaan tietoa ja kehittämään uusia projekti-ideoita. Rahoittajatahoille päivä valottaa, miten hulevesikysymykset voisivat olla osa useiden vesiasioita käsittelevien rahoitusohjelmien hankkeita.

Tilaisuuden järjestävät Hämeen ammattikorkeakoulu ja Etelä-Suomen maakuntien VEDET-hanke. Tilaisuutta on valmisteltu yhdessä Suomen Akatemian AKVA-ohjelman ja  Suomen ympäristökeskuksen kanssa.

Aika: 23.4.2015 klo 9.00-16.00
Paikka: Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeenlinna, C-rakennus, Vankanlähde 9. Ajo-ohje
Kohderyhmä: Hulevesialan hanketoimijat ja rahoittajat
Lisätiedot: Minna Palos, minna.palos@hamk.fi ja Petra Korkiakoski, petra.korkiakoski@hamk.fi
Järjestäjä: Hämeen ammattikorkeakoulu ja VEDET-hanke
Ilmoittautuminen 13.4.2015 mennessä osoitteessa: http://bit.ly/hulevesiseminaari
Hinta: Seminaari on maksuton.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]