Tuottavuutta työpaikoille seminaarin voimalla - Hämeen ammattikorkeakoulu
Tuottavuutta työpaikoille seminaarin voimalla

Tuottavuutta työpaikoille seminaarin voimalla

05.11.2015 14:00

Hämeen ammattikorkeakoulu järjestää yhteistyökumppaneidensa kanssa Tuottavuutta työpaikoille -seminaarin Hämeenlinnassa tiistaina 10.11.2015 klo 15 – 17.15.

Ennen seminaaria on Työhyvinvointi-messut klo 14 – 15. Messuilla erilaiset työyhteisöt voivat löytää uusia palveluja ja palveluntarjoajia omien yhteisöjensä työhyvinvoinnin kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Seminaarin tavoitteena on tuoda uutta näkökulmaa yritysten tuottavuuden kehittämiseen sekä myös esitellä konkreettisia esimerkkejä. Seminaarin pääpuhujana on Eteran työhyvinvointipalvelujen päällikkö Tomi Hussi, joka tarkastelee puheenvuorossaan ”Työhyvinvointi ja eurot – utopiaa vai todellisuutta” työnhyvinvoinnin ja talouden vaikutusta toisiinsa. Seminaari päättyy Hämeen Yrittäjien johtamaan paneelikeskusteluun, jossa tuodaan esiin ja keskustellaan erilaisista keinoista lisätä tuottavuutta työpaikoilla.

Seminaarissa kuullaan myös, miten Hämeen ammattikorkeakoulu, Koulutuskuntayhtymä Tavastia ja Linnan Kehitys ovat yritysten tukena ja apuna tuottavuuden kehittämisessä. Seminaarin jälkeen voi esimerkiksi suoraan sopia tapaamisen sopivan asiantuntijan kanssa.

Seminaarin pääkohderyhmä on etenkin pienyritykset, mutta tervetulleita ovat mukaan kaikki erilaisten organisaatioiden työntekijät, yrittäjät, opiskelijat sekä muut aiheesta kiinnostuneet.

Seminaari on osa yritysten tuottavuuden parantamiseen tähtäävää Hämeen ammattikorkeakoulun ja Lahden ammattikorkeakoulun ESR-rahoitteista Hyvän työelämän ääni -hanketta. Seminaari järjestetään valtakunnallisella Voihan työelämä! -teemaviikolla, jolloin järjestetään erilaisia työelämän parantamiseen liittyviä tapahtumia ja tempauksia ympäri Suomea.

Seminaari järjestetään Hämeen ammattikorkeakoulun Hämeenlinnan kampuksella C-rakennuksen A-auditoriossa ja Työhyvinvointimessut C-rakennuksen ala-aulassa. Seminaarin ohjelma löytyy HAMKin verkkosivujen tapahtumakalenterista.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU