Yhdessä oppimista ja verkostoitumista: Mobiilikesäkoulu-picnic Mustialassa 13.-14.8.2015 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhdessä oppimista ja verkostoitumista: Mobiilikesäkoulu-picnic Mustialassa 13.-14.8.2015

Yhdessä oppimista ja verkostoitumista: Mobiilikesäkoulu-picnic Mustialassa 13.-14.8.2015

03.06.2015 12:46

Mobiilius on sitä, että voimme työskennellä tai opiskella siellä, missä sille on parhaat edellytykset. Mobiilikesäkoulussa pääset itse kokeilemaan mobiiliutta käytännössä, asiantuntijen avulla ja yhdessä muiden kanssa.

Mobiilikesäkoulussa perehdytään niin mobiililaitteiden  (erilaisten kännyköiden, tablettien tai kannettavien tietokoneiden) perusasioihin kuin tutustutaan uusiin sovelluksiin, laitteisiin ja työtapoihin asiantuntijoiden avulla ja vertaisoppimisen kautta. Mobiilikesäkoulu järjestetään picnic-tyyppisesti 13.-14.8. Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan kampuksella.

Mobiilikesäkoulu vastaa mm. seuraaviin kysymyksiin: Miten älylaitteita voidaan parhaiten hyödyntää omassa työssä? Miten havainnot, seurantatieto tai muistiinpanot saadaan tehtyä entistä helpommin? Millaisia mahdollisuuksia on oman itsen tai organisaation läsnäoloon sosiaalisessa mediassa? Miten tehdään 3D-tulosteita tai hyödynnetään 360-näkymää?

Mobiilikesäkoulun teemoina ovat mm. pedagogiikka, hyvinvointi ja paikkatieto, liikkuva kuva ja lisätty todellisuus, pelit ja 3D. Näiden aihioiden rakentumista voit seurata osoitteessa http://bit.ly/mTeemat.

Opettajille, asiantuntijoille, kehittäjille, yrittäjille

Tule sinäkin Mustialan puistossa järjestettävään tapahtumaan! Siellä on tilaa kaikille mobiiliudesta kiinnostuneille, erityisesti opettajille, asiantuntijoille, kehittäjille ja yrittäjille. Mobiilikesäkoulun periaatteena on oppia asioita yhdessä: kahden päivän saldona on varmasti uutta osaamista, uusia ideoita ja uusia kontakteja.

Tapahtumasta peritään 60 euron järjestelykulumaksu, joka kattaa ohjelman, sähkön ja verkon. Picnic-ravintolassa on mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun, ja Mustialan matkailusta voi varata majoittumisen. Illalla lämmitetään sauna ja vietetään aikaa uusien tuttavuuksien kanssa Mustialan idyllisessä ympäristössä.

Mobiilikesäkoulu-tapahtuma on järjestetty joka vuosi Hämeen ammattikorkeakoulussa Mustialassa vuodesta 2010 lähtien. Ilmoittautuminen on käynnissä osoitteessa http://www.mobiilikesakoulu.com/ilmoittautuminen

Mobiilikesäkoulu syntyy ihmisistä ja jaetusta osaamisesta – tehdään tapahtuma yhdessä! Tule mukaan oppimaan, kokemaan ja jakamaan!

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]