Avoimessa amkissa tarjolla opintoja kesälle 2016 - ilmoittaudu nyt - Hämeen ammattikorkeakoulu
Avoimessa amkissa tarjolla opintoja kesälle 2016 – ilmoittaudu nyt

Avoimessa amkissa tarjolla opintoja kesälle 2016 – ilmoittaudu nyt

14.03.2016 12:44

Avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista opiskella pienempiä osia kiinnostavista AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon johtavista opinnoista – suomeksi ja englanniksi. Tutustu kesän avoimiin opintoihin ja ilmoittaudu 14.3. – 8.6.2016.

Avoimen AMKin opinnot voivat olla alku tutkinto-opinnoille. Niiden avulla voi myös kehittää omaa ammattitaitoaan tai päivittää jo olemassa olevaa osaamista. Verkkototeutukset sopivat niille, jotka haluavat opiskella ajasta ja paikasta riippumatta.

Kesällä 2016 avoimen AMKin opinnoissa on mahdollisuus perehtyä muun muassa musiikkiin ja keholliseen ilmaisuun hyvinvoinnin edistäjänä, viljelyprojektiin, perinnemaisemiin, projektityön välineisiin, biotalouden mahdollisuuksiin tai laadunhallintaan ja ohjaukseen.

Avoimessa AMKissa suoritetut opinnot voidaan hyväksilukea ammattikorkeakouluissa, ja ne sopivat lukion tai ammatillisen oppilaitoksen kurssitarjottimelle. Mikäli et löydä tarjonnasta etsimääsi, ota yhteyttä sinua kiinnostavaan koulutusalan yhteyshenkilöön ja kysy lisää henkilökohtaisen opetussuunnitelman ja ohjauksen mahdollisuuksista.

Ilmoittaudu kevään opintojaksoille osoitteessa www.hamk.fi/avoin

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]