FUAS-liittouman kesäopintotarjonta 2016 on julkaistu - Hämeen ammattikorkeakoulu
FUAS-liittouman kesäopintotarjonta 2016 on julkaistu

FUAS-liittouman kesäopintotarjonta 2016 on julkaistu

03.02.2016 10:28

Kolmen ammattikorkeakoulun laajassa tarjonnossa on opiskeltavaa koko kesäksi niin tutkinto-, vaihto- kuin polkuopiskelijoille.

Hämeen ammattikorkeakoulun, Lahden ammattikorkeakoulun ja Laurea-ammattikorkeakoulun muodostaman FUAS-liittouman yhteiset kesäopinnot on julkaistu. Tarjolla on kymmeniä opintontoja sekä AMK- että ylemmän AMK–tutkinnon opiskelijoille. 

Kesäopinnot toteutetaan 18.5.-.31.8.2016. ja ne ovat maksuttomia jäsenammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille.  Avoimen ammattikorkeakoulun polkuopiskelijoiden ja vaihto-opiskelijoiden on myös mahdollista osallistua opinnoille. Opintojaksoja on tarjolla suomeksi ja englanniksi eri aloilta virtuaalisina, monimuoto- ja lähiopetuksena.

Opintotarjonta on nähtävillä FUAS-liittouman www-sivuilla ja opiskelijoille SoleOPSista. 

Ilmoittautuminen opintohin alkaa maanantaina 14.3. klo 8.00, ja päättyy porrastetusti toukokuussa alkaville opinnoille 27.4., kesäkuussa alkaville opinnoille 18.5. ja heinä- ja elokuussa alkaville opinnoille 8.6. 

Ilmoittautuminen tapahtuu tutkinto-opiskelijoilla SoleOpsin kautta. Polkuopiskelijat ilmoittautuvat LAMKin ja Laurean opinnoille sähköisellä lomakkeella, jonka osoite toimitaan heille ennen ilmoittautumisajan alkamista.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]