HAMK tarjoaa apurahan lukuvuosimaksuvelvollisille opiskelijoille EU/ETA-maiden ulkopuolelta - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMK tarjoaa apurahan lukuvuosimaksuvelvollisille opiskelijoille EU/ETA-maiden ulkopuolelta

HAMK tarjoaa apurahan lukuvuosimaksuvelvollisille opiskelijoille EU/ETA-maiden ulkopuolelta

01.12.2016 17:00

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa apurahan lukuvuosimaksuvelvollisille EU/ETA-maiden ulkopuolelta tuleville opiskelijoille, jotka etenevät suunnitellusti opinnoissaan.

Opiskelijat voivat hakea apurahaa ensimmäisen lukukauden jälkeen. HAMKin AMK-tutkintoon johtavissa ohjelmissa apurahan suuruus on 45 % lukuvuosimaksusta. Ylempään AMK-tutkintoon johtavassa koulutuksessa apurahan suuruus on 30 % lukuvuosimaksusta.

Apurahajärjestelmä liittyy ammattikorkeakoululakiin tämän vuoden alussa tulleisiin muutoksiin, joiden mukaisesti Suomen ammattikorkeakoulut alkavat periä lukuvuosimaksuja ja tarjota apurahoja. Lukuvuosimaksun maksavat HAMKin vieraskielisissä, tutkintoon johtavissa koulutuksissa 1.8.2017 ja sen jälkeen aloittavat EU- ja ETA-maiden ulkopuoliset opiskelijat.

Lukuvuosimaksua ei peritä vieraskielisissä koulutuksissa aloittavilta suomalaisilta opiskelijoilta eikä EU- tai ETA-maiden kansalaisilta. Lukuvuosimaksut eivät koske HAMKin suomenkielisiä koulutuksia eivätkä niitä, jotka ovat aloittaneet opintonsa HAMKissa jo aiemmin.

Katso tarkemmat tiedot lukuvuosimaksuista ja apurahoista koulutusten sivuilta: 

Construction Engineering »

Electrical and Automation Engineering »

International Business »

Mechanical Engineering and Production Technology »

Business Management and Entrepreneurship »

Lisätiedot:

Hakijapalvelut, p. (03) 646 4503 (AMK-tutkinto) tai (03) 646 4504 (ylempi AMK-tutkinto) tai s-posti admissions(at)hamk.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]