HAMKin lukuvuoden avajaisia juhlitaan 7.9. - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMKin lukuvuoden avajaisia juhlitaan 7.9.

HAMKin lukuvuoden avajaisia juhlitaan 7.9.

06.09.2016 12:13

Kaksikymmentäviisivuotiasta HAMKia sekä lukuvuoden 2016–2017 avajaisia juhlistetaan keskiviikkona 7.9.2016 klo 15.00 Hämeenlinnan kampuksella Amica Helmi -ravintolassa (D-talo, Vankanlähde 11, Hämeenlinna).

Avajaisissa puhuvat muun muassa ministeri Sanna Grahn-Laasonen ja Luonnonvarakeskus LUKEn pääjohtaja Mari Walls. Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita paikan päälle.

Hämeen ammattikorkeakoulusta, HAMKista, on 25 vuoden aikana kasvanut kansainvälinen, rohkea, uudistava ja menestyvä korkeakoulu. HAMKin taustalla on 17 oppilaitosta, joista historialtaan pisimmät ovat luonnonvara-alan kouluttajat Evo, Lepaa ja Mustiala sekä kulttuurialan Wetterhoff. Näiden lisäksi monialaiseen kokonaisuuteen liittyivät ammatillisen opettajankoulutuksen, tekniikan, sosiaali- ja terveysalan sekä hallinnon ja kaupan alan oppilaitokset Forssasta, Hämeenlinnasta, Riihimäeltä sekä Valkeakoskelta.

HAMK tekee vuosittain yhteistyötä satojen yritysten ja yhteisöjen kanssa. HAMK2020-strategian mukaisesti opiskelijoiden ja alueen menestyminen ovat tänä päivänä toiminnan keskiössä. Tätä työtä tehdään koulutuksen uudistamisen, tutkimustoiminnan vahvistamisen ja kansainvälistymisen kautta.

HAMKista valmistuu vuosittain yli tuhat ammattikorkeakoulututkinnon suorittanutta, useita satoja ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneita sekä yli 400 opettajaa.

Lukuvuoden avajaisten ohjelma

Musiikkiesitys

Tervetulosanat – Kai Heimonen, varapuheenjohtaja, HAMK hallitus

Puhe – Ammattikorkeakoulut tulevaisuuden tekijöinä, Sanni Grahn-Laasonen, ministeri, OKM

Tervehdykset – Raimo Honkavuori, rehtori (emer.), Veijo Hintsanen, rehtori (emer.)

Puhe – Osaaminen, yhteistyö ja tulevaisuuden tekijät, Mari Walls, pääjohtaja, Luonnonvarakeskus LUKE

Musiikkiesitys

Puheet – Opiskelijat tulevaisuuden tekijöinä, Emma Kokkonen, puheenjohtaja, HAMKO, ja Pertti Puusaari, rehtori, HAMK

Musiikkiesitys

Juhlakahvit

Lisätiedot

tapahtumapäällikkö Birgitta Pirhonen, etunimi.sukunimi@hamk.fi tai puh. 040 821 5477

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]