HAMKin vuoden opiskelijaksi Alma Uotila Lepaalta - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMKin vuoden opiskelijaksi Alma Uotila Lepaalta

HAMKin vuoden opiskelijaksi Alma Uotila Lepaalta

22.12.2016 08:22

HAMKin vuoden 2016 opiskelijaksi on valittu Alma Uotila Lepaalta ja vuoden työntekijäksi Marjatta Kariniemi Hämeenlinnasta. Erityisen ansioituneen opiskelijan stipendin sai Samu Salonen Forssasta.

Stipendien-saajat.jpg

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö palkitsee vuosittain Hämeen ammattikorkeakoulun vuoden opiskelijan ja henkilöstön jäsenen. Lisäksi palkitaan erityisen ansioitunut opiskelija Veijo Hintsasen erikoisrahaston stipendillä.

Stipendit jaettiin Hämeen ammattikorkeakoulun valmistujaisjuhlassa 20.12.2016. Alla stipendinsaajat ja perustelut heidän valinnalleen.

Vuoden 2016 opiskelija (1000 euron stipendi): Alma Uotila, Lepaa, puutarhatalouden koulutus

Alma Uotila on suorittanut opintonsa erinomaisesti ja on aktiivinen osallistuja niin opinnoissa kuin erilaisissa projekteissa. Lisäksi hän toimii aktiivisesti ja oma-aloitteisesti opiskelijatuutorina. Opiskellessaan hän on tarkka, huolellinen ja paneutuu asioihin.

Alma Uotila on yhteistyökykyinen rauhallinen, empaattinen ja toisia kuunteleva ja siten hän lisää yhteisöllisyyttä ja parantaa ilmapiiriä sekä opiskellessaan että työharjoittelussa ollessaan.

Vuoden 2016 työntekijä (1000 euron stipendi): Marjatta Kariniemi, Hämeenlinna, talous- ja hallintopalvelut

Riskienhallintapäällikkö Marjatta Karinimiemi on laaja-alaisesti ja syvällisesti asiat osaava ammattilainen, jatkuvasti itseään ja osaamistaan kehittävä multitalentti, joka kaikessa toiminnassaan valvoo HAMKin etuja.

Marjatta Kariniemellä on kyky katsoa laaja-alaisesti Hämeen ammattikorkeakoulun kaikkia toimintoja nähden kokonaisuuden, analysoida toiminnan laadukkuutta ja riskejä oikeudenmukaisesti. Hän on empaattinen ja omaa lämpimän sydämen ja huomioi ihmiset asioiden takana. Luonteeltaan hän on valoisa ja positiivinen, uskollinen HAMKilainen!

Erittäin ansioitunut opiskelija 2016 (Veijo Hintsasen erityisrahaston stipendi 1000 euroa): Samu Salonen, Forssa, kestävän kehityksen koulutus

Samu Salonen on suorittanut opintonsa täsmällisesti ja laadukkaasti. Hänellä on taito yhdistää oppimansa tieto, etsiä uutta tietoa ja analysoida näitä.

Opiskelijana Samu Salonen on erittäin luotettava ja valmistautuu tehtäviin täsmällisesti. Hän osallistui Alueelliset järkivihreät innovaatiot -hankkeen toimenpiteisiin osoittaen siinä täsmällisyyttä, oma-aloitteista ja laadukasta työotetta.

Lisätietoja:                                   

säätiön asiamies Jyrki Miettunen, jyrki.miettunen@hamk.fi, p. 040 538 1681

säätiön sihteeri Aira Lappalainen, aira.lappalainen@hamk.fi, p. (03) 646 4221

www.hakkts.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]