Hanki osaamista avoimessa ammattikorkeakoulussa – ilmoittautuminen syksyn opintoihin 1.–15.8. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Hanki osaamista avoimessa ammattikorkeakoulussa – ilmoittautuminen syksyn opintoihin 1.–15.8.

Hanki osaamista avoimessa ammattikorkeakoulussa – ilmoittautuminen syksyn opintoihin 1.–15.8.

04.07.2016 16:01

HAMKin avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista opiskella osia kiinnostavista AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon johtavista opinnoista – suomeksi ja englanniksi. Tutustu syksyn avoimiin opintoihin ja ilmoittaudu 1.–15.8.2016.

Avoimen AMKin opinnot voivat olla alku tutkinto-opinnoille. Niiden avulla voi myös kehittää omaa ammattitaitoaan tai päivittää jo olemassa olevaa osaamista. Verkkototeutukset sopivat niille, jotka haluavat opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Pääsääntöisesti HAMKin avoimessa AMKissa opiskelu tapahtuu yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa.

Syksyllä 2016 HAMKin avoimissa opinnoissa on mahdollisuus perehtyä muun muassa ravitsemuksen perusteisiin, ekosysteemipalveluihin, laadunhallintaan, sijoittamiseen ja varainhoitoon, kuljetustoimintaan, varaston hallintaan, luonnonmukaiseen kasvituotantoon, vastuulliseen hevostalliin sekä monipuolisiin yrittäjyysopintoihin.  Tutustu avoimen AMKin tarjontaan »

Avoimessa AMKissa suoritetut opinnot voidaan hyväksilukea ammattikorkeakouluissa, ja ne on mahdollista sovittaa myös lukion tai ammatillisen oppilaitoksen tutkintoon.

Opiskelijaksi polkuopintojen kautta?
HAMKin avoimessa ammattikorkeakoulussa on tarjolla myös laaja kattaus polkuopintoja kaikissa tutkintokoulutuksissa: 87 polkuopiskelupaikkaa AMK-koulutuksissa ja 19 ylemmissä AMK-koulutuksissa. Polkuopinnot muodostuvat AMK-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnoista ja YAMK-tutkintojen ensimmäisen lukukauden opinnoista. Polkuopinnot ovat erinomainen vaihtoehto, jos et tullut valituksi tutkinto-opiskelijaksi vielä ensimmäisellä hakukerralla tai jos haluat opiskella joustavasti työn ohessa ja täydentää osaamistasi. Tutustu polkuopintotarjontaan »

Polkuopintojen jälkeen tai kun on muuten suorittanut riittävän määrän tutkintoon hyväksyttäviä opintoja avoimessa AMKissa, voi hakea erillishaussa tutkinto-opiskelijaksi. HAMKissa on jatkuva erillishaku eli erillisiä hakuaikoja ei ole.

Tutustu laajaan avoimen AMKin tarjontaamme verkkosivuilla. Mikäli et löydä tarjonnasta etsimääsi, ota yhteyttä sinua kiinnostavaan koulutusalan opintosihteeriin ja kysy lisää henkilökohtaisen opetussuunnitelman ja ohjauksen mahdollisuuksista.

Ilmoittaudu HAMKin avoimen AMKin opinnoille osoitteessa www.hamk.fi/avoin.​

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]