HPK ja HAMK sopivat yhteistyöstä - Hämeen ammattikorkeakoulu
HPK ja HAMK sopivat yhteistyöstä

HPK ja HAMK sopivat yhteistyöstä

15.09.2016 11:57

Yhteistyö keskittyy jatkossa entistä enemmän opiskelijoille tarjottaviin projekteihin, joista on saatu hyviä kokemuksia.

​HAMK ja  HPK Liiga oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhteistyöstä jääkiekon liigakaudelle 2016-2017. Sopimuksen tavoitteena on kehittää yhteistyötä HAMKin brändin vahvistamisessa, lähentää HPK:n ja HAMKin suhteita ja tuottaa aktiivisesti lisäarvoa opiskelijoille ja työelämälle. 

IMG_8557.jpg

Sopimuksen allekirjoittivat (vas.) rehtori Pertti Puusaari ja HPK Liiga oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen. 

– Odotamme yhteistyöltä paljon. Tänä syksynä liiketalouden opiskelijoiden kanssa toteuttu Diili-projekti liittyen tulevaan lokakuun alussa järjestämäämme Oktober fest -tapahtumaan oli erittäin kiinnostava ja onnistunut. Oli hienoa seurata, miten opiskelijat innostuivat ja kiinnostuivat aiheesta, ja olemme erittäin tyytyväisiä tuloksiin. Meillä on liigakiekon lisäksi lukuisia liiketoiminta-alueita, kuten ravintolat ja tapahtumat, joista löytyy paljon hyviä teemoja monille HAMKin koulutusaloille, sopimuksen HPK Liiga oy:n puolesta allekirjoittanut toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoo yhteistyön lähtökohdista. 

– Meillä on nyt hieno uusi ote yhteistyöhön, kun jatkossa opiskelijat ja heidän opintojaan edistävät projektit ovat ytimessä. Tämä on juuri sellaista yhteistyötä, joka tukee tehtäväämme alueen omana korkeakouluna, kiittelee HAMKin rehtori Pertti Puusaari sopimusta.

IMG_8566.jpg

Sekä HAMKissa että HPK:ssa ollaan oltu yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä.

Yhteistyön jatkon myötä suunnitteilla on mm. urheiluteemainen seminaari kevättalvella 2017 ja keskusteluja on käyty mm. kestävään kehitykseen liittyvistä projekteista.

Lisätietoja: Liikuntasuunnittelija Maija Kerkola sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

Teksti ja kuvat: Reima Kallinen   

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]