Johanna Närhi Hämeen ammattikorkeakoulun talous- ja hallintojohtajaksi - Hämeen ammattikorkeakoulu
Johanna Närhi Hämeen ammattikorkeakoulun talous- ja hallintojohtajaksi

Johanna Närhi Hämeen ammattikorkeakoulun talous- ja hallintojohtajaksi

23.03.2016 13:00

Hallintotieteiden maisteri, tradenomi Johanna Närhi on nimitetty Hämeen ammattikorkeakoulu oy:n talous- ja hallintojohtajaksi. Närhi aloittaa HAMKissa 1.5.2016.

Närhi​​ siirtyy HAMKiin tamperelaiselta Toyota autotalot oy:ltä, jossa on toiminut esimiestehtävissä talous- ja hallintoyksikössä noin 10 vuotta. Aiempaa kokemusta hän on hankkinut myös Hermia yrityskehitys oy:ssa, jossa työskenteli aloittavien teknologiayritysten parissa. 

HAMKin nykyinen talousjohtaja Mirja Pöhö siirtyy eläkkeelle syksyllä 2016. Johtajien yhteinen aika on tärkeä perehdytyksen kannalta.

– Korkeakoulu on työkenttänä äärettömän mielenkiintoinen. Muutosten keskellä viemme nuoria eteenpäin, ja tulevaisuus ja toivo ovat työssämme aina läsnä. HAMK on myös erittäin yhteisöllinen työpaikka, juuri mitään ei tehdä yksin vaan yhdessä, Pöhö evästää seuraajaansa.

–  Alussa on varmasti todella paljon uutta opittavaa, mutta onneksi nykyinen talous- ja hallintojohtaja on auttamassa organisaatioon ja toimintoihin sisään pääsemisessä. Odotan innolla tulevia vuosia HAMKissa, Närhi sanoo.

– Vaikka meneillään on HAMKin historian suurin muutos sitten AMK-järjestelmän luomisen, tilanne on nyt suhteellisen levollinen, ja on hyvä hetki tehdä vaihdos. Edessä on paljon haasteita, mutta uskon että Johanna Närhi pääsee nopeasti mukaan joukkueeseemme ja tuo työskentelyymme oman arvokkaan panoksensa, HAMKin rehtori Pertti Puusaari toteaa.

Lempääläläinen Närhi on valmistunut hallintotieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta ja tradenomiksi Helia-ammattikorkekoulusta. Perheeseen kuuluu kolme poikaa ja aviomies. Entisenä kilpasoutajana liikunta on lähellä hänen sydäntään. ​

Johanna Närhi. Kuva: Reima Kallinen

Lisätietoja:​ 
talous- ja hallintojohtaja Mirja Pöhö, 0400 712 331

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]