Kesäprojektina syntyi uusien opiskelijoiden tervetulopaketti - Hämeen ammattikorkeakoulu
Kesäprojektina syntyi uusien opiskelijoiden tervetulopaketti

Kesäprojektina syntyi uusien opiskelijoiden tervetulopaketti

09.09.2016 14:52

HAMKin opiskelijat Yassine Berrouj ja Eetu Tanskanen osallistuivat kesällä FUAS Innovation Summer Schooliin.

Berrouj’n ja Tanskasen kesäprojektina oli tervetulopaketin kerääminen Hämeenlinnassa aloittaville Construction Engineering -koulutuksen opiskelijoille. ​

Nyt kesäprojektin on päätöksessä ja tervetulopaketit luovutetaan Construction Engineering -koulutuksen uusille opiskelijoille maanantaina 12.9. klo 12. Median edustajat ovat tervetulleita paikan päälle tutustumaan opiskelijoihin ja paketin sisältöön. Paketit luovutetaan Visamäen kampuksella B-rakennuksen aulassa (os. Visamäentie 35 B, Hämeenlinna).

Berrouj ja Tanskanen saivat yhteensä 10 yritystä mukaan sponsoroimaan tervetulopakettia. – Tarkoitus on tervetulopaketin avulla tehdä Hämeenlinna helposti lähestyttäväksi uusille, ehkä kaukaakin tuleville opiskelijoille. Totta kai samalla halutaan markkinoida esimerkiksi harrastusmahdollisuuksia ja luoda side opiskelijoiden ja yritysten välille heti alusta saakka, Berrouj ja Tanskanen kertovat.

Tervetulopakettia sponsoroimaan lähtivät HPK, Flowpark Ahvenisto, Suomalainen kirjakauppa, Hämeen linna, Forever Hämeenlinna, Hämeenlinnan seurakunnat, Steelers, South Beach Wake, Erämaailma ja opiskelijakunta HAMKO. Opiskelija Sanna-Maria Grip on suunnitellut pakettiin kuuluvan kartan, joka ohjaa palveluiden äärelle.

FUAS Innovation School -kokonaisuus kuuluu FUAS-kesäpintoihin. FUAS-opinnot ovat yhteisiä Hämeen ammattikorkeakoulun, Lahden ammattikorkeakoulun ja Laurea-ammattikorkeakoulujen opiskelijoille. 

Lisätiedot

strategiapäällikkö Mervi Friman, p. 040 585 8203 tai etunimi.sukunimi@hamk.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]