Kriisi- ja traumatyö aiheena tammikuun avoimella luennolla - Hämeen ammattikorkeakoulu
Kriisi- ja traumatyö aiheena tammikuun avoimella luennolla

Kriisi- ja traumatyö aiheena tammikuun avoimella luennolla

18.01.2016 11:12

Avoin HAMK -luentosarja jatkuu keskiviikkona 20.1.2016. Kriisi- ja traumatyöstä luennoi hoitotyön yliopettaja Leena Packalén.

Ikkunoita kriisi- ja traumatyön maailmaan -luennolla tarkastellaan kriisityötä osana psykososiaalista työtä. Kaikille avoimella ja maksuttomalla luennolla käsitellään traumaattisen tapahtuman tunnusmerkit, käydään läpi psyykkiset ja somaattiset reaktiot sekä tarkastellaan auttamisen periaatteita. Keskiössä on ajatus “on normaalia reagoida epänormaaliin” ja tarkastelunäkökulmassa korostuu selviytyminen.

Leena Packalén työskentelee yliopettajana HAMKin Hyvinvointiosaamisen yksikössä hoitotyön koulutuksessa. Hän on tehnyt kunnallista kriisityötä yli kymmenen vuotta. Sinä aikana hän on osallistunut myös suuronnettomuuksien jälkeiseen akuuttiin kriisityöhön. Nykyisin hän työskentelee psykoterapeuttina äkillisen kriisin kokeneiden ja traumatisoituneiden ihmisten kanssa. Hän toimii myös työnohjaajana.

Kahvitarjoilu alkaa klo 16, luento klo 16.30. Luento järjestetään Korkeakoulukeskuksessa Visamäessä C-talon auditoriossa (Vankanlähde 9, Hämeenlinna).

HAMKin kaikille avoin ja maksuton luentosarja alkoi osana Sibeliuksen syntymäkaupunki -säätiön kanssa tehtävää Sibelius Celebrations -yhteistyötä. Sarja alkoi joulukuussa 2013. Luentosarjassa on vahvasti esillä HAMKin eri alojen osaaminen. Luentosarjan aikataulu löytyy osoitteesta www.hamk.fi/avoinluento.

Lisätied​ot
Tiina Björkskog, p. 03 646 3443 tai etunimi.sukunimi@hamk.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]