Liiketalouden opiskelijoiden työelämäprojektit esillä cSchool -messuilla 9.3. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Liiketalouden opiskelijoiden työelämäprojektit esillä cSchool -messuilla 9.3.

Liiketalouden opiskelijoiden työelämäprojektit esillä cSchool -messuilla 9.3.

01.03.2016 14:46

Hämeen ammattikorkeakoulun Hämeenlinnan kampuksen C-rakennuksen aulassa järjestetään cSchool Project Fair -tapahtuma keskiviikkona 9.3.2016 klo 10–12. Tilaisuus on avoin yleisölle.

M​​essuilla HAMKin liiketalouden toisen vuosikurssin opiskelijat esittelevät yrityksille tekemiään projekteja sekä kokemuksiaan cSchool-opiskelumallista. Projekteja on tehty monenlaisille yrityksille pienistä kansainvälisiin, ja aiheita on ollut markkinoinnin suunnittelusta liiketoiminnan johtamiseen. Esimerkiksi kaksi opiskelijaa toteutti TH Innovations Oy:lle sosiaalisen median strategian ja eräs opiskelijaryhmä on mukana Kasva ja kansainvälisty -tapahtuman tuotantotiimissä.

cSchool on uusi opiskelumalli, jossa opiskelu tapahtuu täysin käytännön työelämäprojektien kautta. Projektien tueksi on järjestetty pop up -luentoja sekä erilaisia valmennuksia. cSchool mahdollistaa opiskelijoille itsenäisen opiskelun ja itselle merkityksellisien projektien valinnan, mutta antaa myös tärkeitä työelämätaitoja liittyen mm. tiimityöskentelyyn ja epävarmuuden sietämiseen.

Lisätietoja:
Riitta Ikonen, lehtori, p. +358 50 574 5412, etunimi.sukunimi@hamk.fi

Eveliina Toivonen, suunnittelija, p. +358 40 826 0733, etunimi.sukunimi@hamk.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]