Linda Hämäläinen, maaseutuelinkeinot - Hämeen ammattikorkeakoulu
Linda Hämäläinen, maaseutuelinkeinot

Linda Hämäläinen, maaseutuelinkeinot

30.03.2016 09:55

1. Mikä sai sinut hakemaan HAMKiin? 

Hain HAMKiin opiskelemaan, koska sieltä löytyi minua kiinnostava ala, eli maaseutuelinkeinot. Lisäksi olin kuullut vain hyvää HAMKin Mustialasta, jossa vanhempanikin aikoinaan opiskelivat.

2. Miksi valitsist alan jolla nyt opiskelet?

Maaseutuelinkeinot ovat alana lähellä sydäntäni, koska olen koko ikäni asunut maalla ja ollut mukana kotitilamme töissä. Siinä ei ole kyse pelkästään työstä, vaan elämäntavasta.

3. Miten valmistauduit pääsykokeisiin? 

Valmistauduin pääsykokeisiin lainaamalla kaverilta lukion kemian kirjoja, joita en kuitenkaan lukenut. Tutkiskelin aiempien vuosien pääsykokeita, latasin laskimen akun ja lähdin kokeilemaan. Onnekseni kokeilu tuotti tulosta!

4. Mitä muistat pääsykokeista?

Muistan pääsykokeista suunnattoman jännityksen. Muistan miettineeni matematiikka-osuudessa, että pieni matematiikan ja kemian kertaus olisi ollut hyvästä… Sen sijaan äidinkielen kokeessa mielipidekirjoituksen laatiminen oli minulle mieleinen tehtävä!

5. Mikä on ollut parasta HAMKissa opiskelussa?

Parasta HAMKissa opiskelussa on uudet tuttavuudet. Uskon, että monista tulee elinikäisiä ystäviä.

6. Vinkkisi hakijalle?​

Jos ja kun haet HAMKiin opiskelemaan, käy katsomassa oman alasi aiempien vuosien pääsykokeita. Se valmistaa sinua omiin pääsykokeisiisi ja lieventää hieman jännitystä. Luota itseesi, hyvin se menee!

(kuva: Linda Hämäläinen)​

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU