Linnan Kehitys ja HAMK tuovat yhdessä Bruce Oreckin Innoparkin bisnestapahtumaan - Hämeen ammattikorkeakoulu
Linnan Kehitys ja HAMK tuovat yhdessä Bruce Oreckin Innoparkin bisnestapahtumaan

Linnan Kehitys ja HAMK tuovat yhdessä Bruce Oreckin Innoparkin bisnestapahtumaan

22.09.2016 16:08

Linnan Kehitys ja Hämeen ammattikorkeakoulu haluavat yhdessä tarjota yrityksille mielenkiintoisia aiheita kansainvälisessä ilmapiirissä.

bisnesta_korkeakoulukeskuksesta_bruce.jpg

Bruce Oreck.

Toista kertaa järjestettävä Bisnestä korkeakoulukeskuksessa -tapahtuma saa tänä vuonna pääpuhujaksi Yhdysvaltojen edellisen Suomen suurlähettilään, Bruce Oreckin.

Verkostoitumistapahtuma yhdistää yritykset ja opiskelijat. Yritykset voivat tehdä nopean rekrytoinnin ja opiskelijat löytää loistavia näytön paikkoja. Tapahtumassa pääsee myös hyppäämään virtuaalitodellisuuteen ja toteamaan, miten tuottavuutta tehdään digitaalisella tuotesuunnittelulla.

Tapahtuma järjestetään 27.10.2016 Innoparkissa ja HAMKissa. Bruce Oreckin puhe “Turning Sisu in Success” käsittelee suomalaisten yritysten kasvamista, menestymistä ja kansainvälistymistä kovassa globaalissa kilpailussa. – Kansainvälinen kilpailukyky on tällä vuosisadalla kiinni ideoista. Parhaiten menestyvät ne, joilla on parhaat ideat. Suomessa on hyvä koulutustaso ja erinomaisia innovaatioita, mutta yrityskulttuuri vaatii ravistelemista. Lakien, rakenteiden ja ajattelutavan on muututtava nopeasti, jotta parhaat ideat saadaan ajoissa markkinoille ja niiden arvo hyödynnettyä, Bruce Oreck painottaa.

Speed Dating ja Pre-Slush – nopea rekrytointi ja hyvät liikeideat esiin 

Hämeenlinnan tapahtuma sisältää ohjelmaa aamupäivästä iltapäivään. Aamupäivän aloittaa Speed Dating, joka on yritysten ja opiskelijoiden kohtaamispaikka. Yritykset voivat löytää parissa minuutissa osaavan tekijän, joka tuo tullessaan tuoreinta tietoa ja raikkaita ideoita. Opiskelijat ovat innokkaita tulemaan työharjoitteluun, tekemään projekteja tai opinnäytetyötä ja vaikka solmimaan työsuhteen.

Iltapäivän päättää Pre-Slush eli parhaiden yritysideoiden pitchaustilaisuus. Raadin muodostavat Bruce Oreck, Slush-organisaation edustaja ja hämeenlinnalainen yrittäjä Säde Sonck. Pre-Slush toimii parhaalle pitchaukselle ponnahduslautana valtakunnalliseen Slush 2016 -tapahtumaan Helsinkiin.

Tilaisuuteen odotetaan 300 osallistujaa. Ilmoittautuminen maksuttomaan tilaisuuteen tapahtuu verkossa Linnan Kehityksen sivuilla. Kannattaa ilmoittautua ajoissa, viimeistään 14.10.2016.

Lisätietoja antavat

Bisnestä Korkeakoulukeskuksessa -tapahtuma:

Linnan Kehitys Oy | Anastasia Kanervisto | 050 440 0306 | anastasia.kanervisto@linnan.fi

Speed Dating:

HAMK | Eveliina Toivonen | 040 826 0733| eveliiina.toivonen@hamk.fi

Pre-Slush:

HAMK | Jukka Raitanen | 040 836 88076 | jukka.raitanen@hamk.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]