Opiskelijoiden Instagram-blogi siivittää HAMKin yhteishakua - Hämeen ammattikorkeakoulu
Opiskelijoiden Instagram-blogi siivittää HAMKin yhteishakua

Opiskelijoiden Instagram-blogi siivittää HAMKin yhteishakua

16.03.2016 15:49

Kevään yhteishaun toinen hakuaika korkeakouluihin on 16.3.–6.4.2016. Haussa haetaan syksyllä 2016 alkaviin opintoihin.

Yhdeksän Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijaa pitää kevään aikana HAMK Stories -kuvablogia Instagramissa. Kuvien kautta pääsee tutustumaan muun muassa HAMKin opiskeluympäristöihin, opintojen sisältöihin ja opiskelijoiden tarinoihin. HAMK Stories -kuvablogia voi seurata Instagramissa @hamkstories tai verkkosivuilla osoitteessa www.hamk.fi/stories.

Yhteishaussa voi hakea HAMKin suomenkielisiin AMK-tutkintoon johtaviin koulutuksiin. Koulutuksia on tarjolla sekä päivä- että monimuotototeutuksina (ent. nuorten koulutus ja aikuiskoulutus). Tarjolla on myös englanninkielinen, AMK-tutkintoon johtava International Business -koulutus monimuotototeutuksena. Lisäksi haussa ovat mukana ylempään AMK-tutkintoon johtavat koulutukset. Koulutuksiin haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Yhteensä opiskelupaikkoja on HAMKissa tarjolla lähes 1200. Päivätoteutuksiin voivat hakea mm. lukion tai ammatillisen perustutkinnon suorittaneet. Monimuotototeutuksiin ja ylempään AMK-tutkintoon hakevien kannattaa tutustua pohjakoulutus- ja työkokemusvaatimuksiin HAMKin verkkosivuilla.

Hämeen ammattikorkeakoulu kouluttaa kuudella paikkakunnalla: Forssassa, Hattulassa, Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Tammelassa ja Valkeakoskella. Tiedot kaikista nyt haussa olevista koulutuksista löytyvät osoitteesta www.hamk.fi/hakijalle.

Lisätiedot
p. (03) 646 4501 ja (03) 646 4504 tai sp. hakijapalvelut(at)hamk.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]