Osaamista avoimesta ammattikorkeakoulusta – ilmoittautuminen kevään opintoihin 1.–15.12. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Osaamista avoimesta ammattikorkeakoulusta – ilmoittautuminen kevään opintoihin 1.–15.12.

Osaamista avoimesta ammattikorkeakoulusta – ilmoittautuminen kevään opintoihin 1.–15.12.

01.12.2016 12:51

Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista opiskella osia kiinnostavista AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon johtavista opinnoista – suomeksi ja englanniksi.

Ilmoittautuminen kevään 2017 avoimiin opintoihin ja polkuopintoihin päättyy 15.12.2016.

​Avoimen AMKin opinnot voivat olla alku tutkinto-opinnoille. Niiden avulla voi myös kehittää omaa ammattitaitoaan tai päivittää jo olemassa olevaa osaamista. Verkkototeutukset sopivat niille, jotka haluavat opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Pääsääntöisesti HAMKin avoimessa AMKissa opiskelu tapahtuu yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa.

HAMKin avoimessa ammattikorkeakoulussa on myös tarjolla polkuopintoina kolme tammikuussa alkavaa tekniikan koulutusta: konetekniikka, sähkö- ja automaatiotekniikka sekä tieto- ja viestintätekniikka. Polkuopinnot muodostuvat AMK-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnoista, ja ne ovat erinomainen vaihtoehto, jos et tullut valituksi tutkinto-opiskelijaksi vielä ensimmäisellä hakukerralla, tai jos haluat täydentää osaamistasi.

Keväällä 2017 HAMKin avoimissa opinnoissa on mahdollisuus perehtyä muun muassa sijoittamiseen ja varainhoitoon, riskienhallintaan ja vakuuttamiseen, ympäristöviestintään, laadunhallintaan, maidontuotantoon, johtamisen ulottuvuuksiin, puun jalostamiseen ja tuotteistamiseen sekä yrittäjyyteen. Englanniksi on tarjolla esimerkiksi “Basics of the Chinese Markets” ja “Sales and Marketing Management”.

Avoimessa AMKissa suoritetut opinnot voidaan hyväksilukea ammattikorkeakouluissa, ja ne on mahdollista sovittaa myös lukion tai ammatillisen oppilaitoksen tutkintoon. Polkuopintojen jälkeen, tai kun on muuten suorittanut riittävän määrän tutkintoon hyväksyttäviä opintoja avoimessa AMKissa, voi hakea erillishaussa tutkinto-opiskelijaksi. HAMKissa on jatkuva erillishaku eli erillisiä hakuaikoja ei ole.

Tutustu laajaan avoimen AMKin tarjontaamme verkkosivuilla. Mikäli et löydä tarjonnasta etsimääsi, ota yhteyttä sinua kiinnostavaan koulutusalan opintosihteeriin ja kysy lisää henkilökohtaisen opetussuunnitelman ja ohjauksen mahdollisuuksista.

Tutusta tarjontaan ja ilmoittaudu osoitteessa www.hamk.fi/avoin.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]