Säätiö jakaa apurahoja aluetta tukeville tutkimushankkeille - Hämeen ammattikorkeakoulu
Säätiö jakaa apurahoja aluetta tukeville tutkimushankkeille

Säätiö jakaa apurahoja aluetta tukeville tutkimushankkeille

29.01.2016 15:08

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö julistaa haettavaksi apurahoja Kanta-Hämeen ja Etelä-Pirkanmaan alueita tukeviin tutkimushankkeisiin.

Apurahojen hakuaika alkaa 1.2.2016 ja päättyy 29.2.2016. Apurahat ovat vapaasti kaikkien haettavissa. Apurahoja jaetaan kahdessa kategoriassa. 

Nuoren tutkijan apuraha tai apurahat, 5000 euroa, suunnataan Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-aluetta tukevaan tai aluetta hyödyntävään tutkimus- ja kehittämistoimintaan.

Innovaatioapuraha tai -apurahat, 3000 euroa, jaetaan Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-alueella uusia toimintamalleja ja uutta liiketoimintaa edistäville innovaatioille.

Apurahaa haetaan säätiön hakulomakkeella. Lomake ja ohjeet ovat saatavilla säätiön sivuilla osoitteessa www.hakkts.fi​. 

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Saapuneita hakemuksia ei palauteta, ja ne säilytetään vuoden 2017 toukokuun loppuun saakka. 

Säätiön hallitus päättää apurahan saajista, ja päätökset ilmoitetaan viikon 12 aikana. Apurahat luovutetaan toukokuussa järjestettävässä juhlassa, johon apurahojen saajat kutsutaan.

Lisätietoja antaa säätiön asiamies Jyrki Miettunen, p. 040 538 1681, tai sihteeri Aira Lappalainen, p. 03 646 4221. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@hamk.fi.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]