Syksyn yhteishaussa tarjolla 140 opiskelupaikkaa - Hämeen ammattikorkeakoulu
Syksyn yhteishaussa tarjolla 140 opiskelupaikkaa

Syksyn yhteishaussa tarjolla 140 opiskelupaikkaa

07.09.2016 08:55

Hämeen ammattikorkeakouluun voi syksyn yhteishaussa 7. – 21.9.2016 hakea yhteensä kuuteen koulutukseen.

Koulutuksia on tarjolla sekä päivätoteutuksena että monimuotototeutuksena. Opinnot alkavat tammikuussa 2017. Koulutuksiin haetaan kaikkien korkeakoulujen yhteisessä hakujärjestelmässä osoitteessa www.opintopolku.fi.

Konetekniikan ja tieto- ja viestintätekniikan koulutukset Riihimäellä sekä sähkö- ja automaatiotekniikan koulutus Valkeakoskella järjestetään päivätoteutuksena.  Hämeenlinnan sairaanhoitajakoulutuksessa puolestaan opiskellaan monimuotoisesti, eli se sopii hyvin esimerkiksi työssäkäyville.

Lisäksi haussa on mukana luonnonvara-alalta maaseutuelinkeinojen ja metsätaloudenkoulutukset. Näissä koulutuksissa voi päivittää aiemman opistoasteen tutkinnon AMK-tutkinnoksi. Maaseutuelinkeinojen koulutukseen vaaditaan opistoasteen agrologin tutkinto ja metsätalouden koulutukseen ammatillisen korkea-asteen metsätalousinsinöörin tai opistoasteen metsätalousteknikon tutkinto.

Yhteishaussa voi hakea enintään kuuteen hakukohteeseen. Hakukohteita ja niiden järjestystä voi muuttaa 21.9.2016 klo 15 saakka. Hakija valitaan ylimpään hakukohteeseen, johon hänen valintapisteensä riittävät.

Lisätietoja hakemisesta ja koulutustarjonnasta löytyy osoitteesta www.hamk.fi/hakijalle.

yhteishaku_s2016.jpg

Lisätietoja

Hakijapalvelut, (03) 646 4501 tai hakijapalvelut@hamk.fi   

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]