Tervetuloa kirjastoon, uusi ja vanha HAMKilainen - Hämeen ammattikorkeakoulu
Tervetuloa kirjastoon, uusi ja vanha HAMKilainen

Tervetuloa kirjastoon, uusi ja vanha HAMKilainen

19.08.2016 12:31

Hae vauhtia opintojen alkuun kirjastosta. Varmista samalla, että olet valmiina syksyä varten: kirjastokortti tallessa,  yhteystiedot kunnossa ja lainat uusittu.

Palaava hamkilainen:

​Oletko muuttanut, tai kenties vaihtanut sukunimeä? Onneksi olkoon! Varmistathan, että myös kirjastossa ollaan tietoisia iloisesta tapahtumasta. Näppärimmin päivität yhteystietosi verkkolomakkeella​.

Oliko sinulla kesälainoja HAMKin kirjastosta? Pitkäkin laina-aika päättyy joskus, ja kesälainojen pikemmin kuin huomaatkaan. Muistathan uusia tai palauttaa kesälainasi viimeistään 29.8. Lainojen uusiminen käy helpoiten HAMKin Finnassa.

Uusi hamkilainen:

Tervetuloa HAMKiin! Jos haluat hyvän alun opinnoille, varmista itsellesi kirjastokortti heti ensimmäisillä opiskeluviikoilla. Voit täyttää asiakastietolomakkeen​ etukäteen verkossa. Ota henkilöllisyystodistus mukaan, kun tulet noutamaan korttiasi kirjastosta. Muista myös osallistua ryhmällesi järjestettävään kirjastoperehdytykseen, jossa tutustut mm. kirjaston mittaviin e-kokoelmiin sekä sinulle opiskelijana kuuluviin lisäpalveluihin.

Kurssikirjoja ja kurssien oheislukemistoja kannattaa etsiä ensin omasta kampuskirjastosta. Kokoelmiamme pääset selaamaan vaikka heti HAMKin Finnassa.

Kirjaston väki toivottaa sinulle oikein hyvää syksyn alkua!

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]