Työ etsii tekijää ja tekijä työtä Goodmanissa Tekijä2016 -tapahtumassa - Hämeen ammattikorkeakoulu
Työ etsii tekijää ja tekijä työtä Goodmanissa Tekijä2016 -tapahtumassa

Työ etsii tekijää ja tekijä työtä Goodmanissa Tekijä2016 -tapahtumassa

26.01.2016 08:44

28.1.2016 klo 12-17 kauppakeskus Goodmanissa järjestetään Tekijä2016 -tapahtuma. Tapahtumassa työnantajat rekrytoivat kesätyöntekijöitä ja oppilaitokset esittelevät koulutustarjontaansa.

Tekijä-tapahtuman tarkoituksena on tuoda Hämeen seudun työ- ja opiskelutarjonta saman katon alle luomaan uusia kontakteja.​ ​Jopa 1000 kävijää ja useita työnantajia kerääntyy yhden päivän aikana kauppakeskukseen etsimään kesätyöpaikkoja, tutustumaan opiskelutarjontaan ja löytämään kullekin oikean tekijän.

Tekijä -tapahtuma järjestetään toista kertaa kauppakeskus Goodmanissa torstaina 28.1.2016 12:00-17:00. Tapahtuma tarjoaa harvinaisen tilaisuuden työnantajille ja -hakijoille kohdata toisensa kasvotusten. Kesätyö -ja harjoittelupaikkoja tarjoavat mm. McDonalds, Lidl ja Hämeen nuorisoasuntosäätiö. Tapahtumaan osallistuvat kattavasti myös alueen oppilaitokset aina Hämeen ammattikorkeakoulusta Kiipulaan.

Tapahtuman teema keskittyy tänä vuonna nuoriin yrittäjiin. Goodmanin tähtiaukiolla nähdään niin paneelikeskustelu kuin yksittäisiä puheenvuoroja mielenkiintoisilta vierailta. Päivän aikana on musiikkiesityksiä sekä taidonnäytteitä eri alojen opiskelijoilta.

Tekijän markkinointi ja viestintä tapahtuvat HAMK:n opiskelijoiden toimesta osana C-School opetusmallia. Opiskelijat osallistuvat myös itse tapahtumaan edustamalla koulua HAMK:n kärryständillä.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Hämeen kauppakamari, Linnan Kehitys Oy, Hämeen TE-toimisto, EURES, HAMK, Koulutuskuntayhtymä Tavastia, Kiipula ja Kauppakeskus Goodman.  

 

Yhteystiedot:

Eveliina Toivonen

Suunnittelija, Yrittäjyyden työelämäpalvelut, HAMK

eveliina.toivonen@hamk.fi

+35836464361

 

Lisätiedot:

https://www.facebook.com/tekijatapahtuma/?fref=ts

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]