Uusiutuvaan energiaan liittyvä koulutus- ja demopäivä 25.2. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Uusiutuvaan energiaan liittyvä koulutus- ja demopäivä 25.2.

Uusiutuvaan energiaan liittyvä koulutus- ja demopäivä 25.2.

23.02.2016 15:57

Onko hakkuita rästissä? Haluaisitko saada kaiken hyödyn irti tilallasi syntyvistä lietteistä? Oletko pulassa erilaisten kannattavuuslaskureiden kanssa? Tule kuulemaan asiantuntijoita uusiutuvan energian mahdollisuuksista maa- ja metsätaloudessa.

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijat järjestävät uusiutuvaan energiaan liittyvän koulutus- ja demopäivän Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksella 25.2.2016. Päivän aikana asiantuntijat kertovat uusiutuvan energian mahdollisuuksista maa- ja metsätaloudessa

Tilaisuudessa käsitellään uusiutuvan energian mahdollisuuksia painottuen biokaasu- ja metsäenergiaan. Tilaisuudessa sivutaan myös aurinko- ja tuulienergian hyödyntämistä. Aihepiireistä järjestetään biokaasu- ja metsäenergialaskurityöpajoja, joissa osallistujilla on mahdollisuus käyttää esimerkiksi oman tilansa tietoja.

Tilaisuus on tarkoitettu viljelijöille, maaseudulla toimiville mikro- ja pienyrityksille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Myös median edustajat ovat tervetulleita paikalle.

Tilaisuuden ohjelma, ilmoittautumisohjeet sekä yhteystiedot löytyvät InforMe-hankkeen sivuilta​.​

Tervetuloa!

Lisätiedot:​
Antti Koskinen (metsäenergia) puh. 050 338 4277, antti.koskinen(at)student.hamk.fi 

Kati Alén (biokaasu) puh. 050 499 4933, kati.alen(at)student.hamk.fi 

Antti-Jussi Holkko (aurinko ja tuuli) puh. 040 577 7246, anttijussi.holkko(at)student.hamk.fi

Susanna Vanhamäki (InforME-hanke) puh. 044 708 1516, susanna.vanhamaki(at)lamk.fi

Tilaisuus on osa InforME – Informaatiomuotoilulla maaseudun uusiutuvan energian mahdollisuudet esille -hanketta, jota toteutetaan vuosina 2016-2018. Maaseuturahaston rahoittaman tiedonvälityshankkeen kohderyhmänä ovat uusiutuvasta energiasta ja energian käytön tehostamisesta kiinnostuneet maatilat ja muut maaseudulla toimivat mikro- ja pienyritykset, kyläyhteisöt ja kunnat. Hankkeen päätoteuttaja on Lahden ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina ovat Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Hämeen ammattikorkeakoulu, ProAgria Etelä-Suomi sekä ProAgria Keskusten Liitto.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]