Valintakoekausi käynnistyi - Hämeen ammattikorkeakoulu
Valintakoekausi käynnistyi

Valintakoekausi käynnistyi

19.04.2016 10:02

Kevään yhteishaun valintakokeet käynnistyivät vieraskielisten päivätoteutusten valintakokeilla 20. ja 21. huhtikuuta. Vieraskielisten monimuotototeutusten valintakokeet järjestettiin toukokuun puolen välin jälkeen. Suomenkielisten päivä- ja monimuotototeutuksien valintakokeet järjestetään touko-kesäkuun vaihteessa.

Suomenkielisten päivä- ja monimuotototeutuksien valintakoekutsut lähettiin sähköpostitse hakijan hakulomakkkeella ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen viikolla 20. Tarkistathan saapuneiden sähköpostiviestiesi lisäksi myös roskapostikansioon ohjautuneet viestit, sillä joissakin tapauksissa ohjelma on saattanut tulkita lähetetyn viestin roskapostiksi. 

Sosiaali- ja terveysalalla valintakokeisiin kutsuttiin esivalintakokeen perusteella nelinkertainen määrä hakijoita hakukohteen aloituspaikkoihin nähden. Muotoilun koulutuksen valintakokeeseen kutsuttiin hakukelpoisuutensa osoittaneet sekä etukäteisnäytön määräajassa ja hyväksytysti suorittaneet hakijat. Muiden koulutusalojen valintakokeisiin kutsuttiin kaikki hakukelpoiset hakijat.

Valintakokeet järjestetään pääsääntöisesti aina sillä kampuksella, missä opetuskin tapahtuu. Hakijan tulee osallistua kokeeseen koekutsussa mainittuna aikana ja mainitussa paikassa.

Lähes kaikkien alojen valintakokeissa on tällä hakukierroksella ennakkomateriaali, johon hakijoiden tulee tutustua ennen koetta. Valintakokeiden tarkemmat tiedot ja ennakkomateriaalit löytyvät Hakuohjesivulta.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]