Valkeakoski Campus panostaa alueensa liikenneturvallisuuteen - Hämeen ammattikorkeakoulu
Valkeakoski Campus panostaa alueensa liikenneturvallisuuteen

Valkeakoski Campus panostaa alueensa liikenneturvallisuuteen

09.09.2016 13:26

Valkeakoski Campuksen toimintaympäristössä on tapahtunut merkittäviä muutoksia Roukon koulun aloitettua toimintansa kampusalueella.

Muutos vaatii erityishuomiota sen suhteen, miten sovitetaan eri toimijoiden sekä eri ikäisten opiskelijoiden ja oppilaiden tarpeet turvallisesti yhteen piha-alueella?

Nyt on tartuttu tuumasta toimeen, ja 13.9. kello 8.45-9.30 Valkeakoski Campuksen HAMKin B-rakennuksen aulatilassa järjestetään infotilaisuus, jossa tiedotetaan alueen uusista liikennejärjestelyistä ja toimintatavoista.

Valkeakoski haluaa olla edelläkävijänä ja tehdä HAMKin eri kampusten ja toimijoiden kanssa yhteistyötä parantaakseen liikenneturvallisuutta. Henkilökunta ja alueen toimijat ovat kuuntelemassa HAMKin ja Valkeakosken liikennekoulun yhteistyössä pitämää infotilaisuutta. Myös HAMKin Riihimäen kampuksen liikennealan opiskelijat ovat mukana ja kiertävät luokissa tiedottamassa opiskelijoita.

Myöhemmin alueelle tullaan tekemään liikenneturvallisuusselvitys, jollaista ei vielä muiltakaan HAMKin kampuksilta löydy. Asiassa halutaankin Valkeakoskella olla esimerkkinä muille.

Media on tervetullut paikalle.

Lisätiedot:

Johanna Siuro, työelämäpalveluiden suunnittelija, Teknologiaosaamisen yksikkö, HAMK
p. 040 524 5502
sp. johanna.siuro@hamk.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]