​BitFest − monialainen IT-seminaari opiskelijoille sekä työelämän edustajille 3.2. - Hämeen ammattikorkeakoulu
​BitFest − monialainen IT-seminaari opiskelijoille sekä työelämän edustajille 3.2.

​BitFest − monialainen IT-seminaari opiskelijoille sekä työelämän edustajille 3.2.

30.01.2017 11:24

Hämeen ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn koulutus järjestää perjantaina 3.2.2017 Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa BitFest-seminaarin.

Seminaarin kohderyhmänä ovat alueen opiskelijoiden lisäksi työelämän edustajat. Seminaari toteutetaan jo kolmatta kertaa.

Pankkien digitalisaatiosta pelialan ja verkkokauppojen liiketoimintaan

Tänä vuonna BitFest-seminaarin esiintyjäkaarti koostuu oman alansa rautaisista ammattilaisista, jotka ovat myös loistavia esiintyjiä. IT-ala ja digitalisaatio ovat kantavina teemoina jokaisessa puheenvuorossa, mutta aiheita tarkastellaan hyvin monialaisista näkökulmista. 

DoDreamsin toimitusjohtaja Erik Pöntiskoski avaa yhtiön kehittämän hitti-mobiilipelin vaiheita. Drive Ahead! -pelillä on 45 miljoonaa latausta. Hän kertoo, kuinka voi erottua joukosta yhdellä kilpailluimmista aloista. Laura Kuittinen Nordeasta nostaa esille ajatuksia pankkialan digitalisaatiosta ja sen mukanaan tuomista mahdollisuuksista.  Kolmantena puhujana Sami Pekkola Custobar Oy:stä pureutuu verkkokauppojen mainontaviestien kohdentamisen automatisointiin ja siihen liittyviin haasteisiin.

Lähtölaukauksia omien projektien toteuttamiseen

− Parhaassa tapauksessa BitFest-seminaari toimii opiskelijoiden ja yritysten innoittajana. Erilaisia projekteja voidaan toteuttaa omien intohimojen ja osaamisen pohjalta monialaisesti yhteistyössä. Seminaari ei ole suinkaan vain teknisen alan ihmisille suunnattu – mukaan on tulossa mm. opiskelijoita muotoilun sekä liiketalouden puolelta HAMKista, mutta myös ammattiopisto Tavastiasta, kertoo seminaarin järjestelyistä vastaava lehtori Tommi Saksa.

BitFest-seminaari järjestetään perjantaina 3.2. kello 8.45–12.00 HAMKissa, Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa C-rakennuksen auditoriossa. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan, erillistä ilmoittautumista ei vaadita. Myös median edustajat ovat tervetulleita paikalle. 

Tapahtumaa voi seurata myös livenä 

Lisätietoja:
Tommi Saksa, lehtori, +358 3 646 6403, etunimi.sukunimi@hamk.fi
www.bitfest.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]