Ähtäri Zoon ja HAMKin pandahaaste starttaa 8.2. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ähtäri Zoon ja HAMKin pandahaaste starttaa 8.2.

Ähtäri Zoon ja HAMKin pandahaaste starttaa 8.2.

03.02.2017 14:56

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) ja Ähtäri Zoo toteuttavat yhteistyöprojektin, jossa Ähtäriin saapuviin pandoihin liittyen ideoidaan, tuotetaan ja kokeillaan erilaisia pandatuotteita ja konsepteja.

Snowpanda Challenge 2017 on 2,5 päivän kokeileva oppimistyöpaja, jossa HAMKin opiskelijat sekä kansainväliset vaihto-opettajat suunnittelevat tuotteita yhteistyössä Ähtäri Zoon kanssa 8.2.-10.2.2017.

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita Snowpanda-haasteen tiedotustilaisuuteen 8.2.2017 klo 8.30. Tilaisuus järjestetään Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen C-rakennuksessa (os. Visakaarre 12). Paikkana on toisen kerroksen aula. Tiedotustilaisuuden jälkeen on mahdollisuus osallistua haasteen aloitukseen klo 9 ja toimeksiannon kertomiseen klo 9.30. Sen jälkeen voi kierrellä työpajoja, joissa toimeksiantoa ratkaistaan.

Pandojen suojelua ja innovatiivisia ideoita

Haasteen lopputuotoksena syntyy 30 erilaista pandojen suojeluun ja tunnettuuden lisäämiseen liittyviä tuote- ja palvelukonsepteja Ähtärin Zoon käyttöön. Pandojen suojeluun liittyvää yhteistyöohjelmaa toteutetaan yhdessä Kiinan metsähallinnon kanssa.

Ähtäri Zoon Panda-hanke on osa pitkäaikaista Master Plan 2030 -kehittämisohjelmaa. Kyseessä on kokonaisuus, jossa vahvistetaan Ähtäri Zoon kansainvälisesti tunnustettua toimintaa uhanalaisten lajien suojelemiseksi ja jatketaan vahvaa kehittämistyötä Suomen johtavaksi luonto- ja perhematkailun kohteeksi.

Snowpanda Challenge 2017 toteutetaan osana HAMKin Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen yksikön Freezing Week -tapahtumaa.

Ohjelma

Tiedotustilaisuuden avaus ja yhteistyöprojekti, Vesa Tuomela, HAMK, lehtori

Ähtäri Zoon toimeksianto, Elina Viitanen, Ähtäri Zoo, markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Lisätietoja:

Vesa Tuomela, Hämeen ammattikorkeakoulu, lehtori, 040 350 9175, vesa.tuomela@hamk.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]