Amazing Business Train kuvataan Subilla esitettävään Radalla-ohjelmaan - Hämeen ammattikorkeakoulu
Amazing Business Train kuvataan Subilla esitettävään Radalla-ohjelmaan

Amazing Business Train kuvataan Subilla esitettävään Radalla-ohjelmaan

17.11.2017 10:58

Amazing Business Train (ABT) on liiketoiminnan kehittämisen junamatka opiskelijoille, Tämän vuoden toteutusta 20.-21.11. kuvaa tuotantoyhtiö Moskito Television Oy, ja tulos nähdään Subin Radalla-televisio-ohjelmassa tammikuussa 2018.

Moskito Television Oy on parhaillaan tekemässä Radalla-nimistä televisio-ohjelmaa, jossa kerrotaan mitä kaikkea junassa voi tehdä. Ohjelmaa varten haettiin osallistujia avoimella kutsulla, ja ABT:tä ehdotettiin mukaan. Tuotantoyhtiö kiinnostui ideasta ja otti ABT:n osaksi ohjelmaa, joka esitetään Subilla tammikuussa. 

 – Opiskelu nykypäivänä on monipuolista, ja oppimisen tapoja on yhtä paljon kuin on opiskelijoitakin. HAMKissa opiskelija on keskiössä, ja olemme panostaneet pedagogiseen uudistamiseen. Toivon, että tämä kaikki välittyy mielenkiintoisella ja uudella tavalla Radalla-ohjelmassa, kertoo Vesa Tuomela, HAMKin yrittäjyyden lehtori ja ABT:n valmentaja.

 

Yrittäjähenkiset opiskelijat raiteilla

ABT:n idea on tarjota HAMKin opiskelijoille matka ammatilliseen kasvuun liiketoiminnan kehittämisen ja yrittäjyyden saralla. Niin junassa kuin yhteistyöyrityksissä Jyväskylässä ja Oulussa pidetään työpajoja, joissa työstetään ratkaisuja liiketoiminnan haasteisiin.

Amazing Business Train -työskentelyä toukokuussa 2017.jpg

Työpajatyöskentelyä aiemmalla ABT-matkalla

Tämän vuoden ABT toteutetaan 20.-21.11.2017, ja se on järjestyksessään kahdeksas. ABT:llä aiempina vuosina syntyneitä tai toimintaansa kehittäneitä yrityksiä ja liikeideoita on toiminnassa yhdeksän. Hämeenlinnalainen TH Innovations Oy on yksi esimerkki. – Olin mukana ABT:llä muutama vuosi sitten ja matkan aikana sain idean omaan liiketoimintaani. Nyt minulla on yritys, joka kehittää erilaisia golfteknologiaan liittyviä ratkaisuja, kertoo HAMKin alumni, toimitusjohtaja Timo Haapaniemi.

Lisätietoja

Eveliina Toivonen, suunnittelija, HAMK, +358 40 8260733, etunimi.sukunimi@hamk.fi 
Laura Keravuori, tuottaja, Moskito Television, +358 40 512 2466, etunimi.sukunimi@moskito.fi 

ABT:n yhteistyöverkostoon kuuluu Jyväskylän yrittäjyyskeskus Crazy Town ja Oulun korkeakoulujen yrittäjyyskeskus Business Kitchen.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]