Avoimen AMKin ilmoittautuminen alkaa 1.12. - Hämeen ammattikorkeakoulu
Avoimen AMKin ilmoittautuminen alkaa 1.12.

Avoimen AMKin ilmoittautuminen alkaa 1.12.

28.11.2017 13:22

Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista opiskella osia kiinnostavista AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon johtavista opinnoista – suomeksi ja englanniksi.

Ilmoittautuminen kevään 2018 polkuopintoihin ja tammikuussa alkaviin avoimiin opintoihin alkaa 1.12. ja päättyy 15.12.2017.

Avoimen AMKin opinnot voivat olla alku tutkinto-opinnoille. Niiden avulla voi myös kehittää omaa ammattitaitoaan tai päivittää jo olemassa olevaa osaamista. Verkkototeutukset sopivat niille, jotka haluavat opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Pääsääntöisesti HAMKin avoimessa AMKissa opiskelu tapahtuu yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa.

HAMKin avoimessa ammattikorkeakoulussa on tarjolla polkuopintoina kuusi tammikuussa alkavaa AMK-koulutusta: konetekniikka, rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööriopinnot, sairaanhoitajakoulutus päivä- ja monimuoto-opintoina, sähkö- ja automaatiotekniikka sekä tieto- ja viestintätekniikka. YAMK-koulutuksessa sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen kriisityössä on myös tarjolla polkuopintopaikkoja. Polkuopinnot muodostuvat AMK-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnoista ja YAMK-tutkinnon kevätlukukauden opinnoista. Ne ovat erinomainen vaihtoehto, jos et tullut valituksi tutkinto-opiskelijaksi vielä ensimmäisellä hakukerralla, tai jos haluat täydentää osaamistasi.

Keväällä 2018 HAMKin avoimissa opinnoissa on mahdollisuus perehtyä muun muassa panimoteknologiaan, maitotilan tuotantoon ja kehittämiseen, biotalouden mahdollisuuksiin, laadunhallintaan, yrittäjyyteen, puutarhakasvien viljelyohjelmiin ja palveluliiketoiminnan organisointiin.

Avoimessa AMKissa suoritetut opinnot voidaan lukea hyväksi ammattikorkeakouluissa, ja ne on mahdollista sovittaa myös lukion tai ammatillisen oppilaitoksen tutkintoon. Erillishaussa voi hakea tutkinto-opiskelijaksi polkuopintojen jälkeen, tai kun on muuten suorittanut riittävän määrän tutkintoon hyväksyttäviä opintoja avoimessa AMKissa. HAMKissa on kesätaukoa lukuun ottamatta jatkuva erillishaku opintopolku.fi -palvelussa.

Tutustu avoimen AMKin tarjontaamme verkkosivuilla. Mikäli et löydä tarjonnasta etsimääsi, ota yhteyttä sinua kiinnostavaan koulutusalan opintosihteeriin ja kysy lisää henkilökohtaisen opetussuunnitelman ja ohjauksen mahdollisuuksista.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen osoitteessa www.hamk.fi/avoin.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]