FUAS-liittouma isännöi kansainvälistä EAPRIL 2017 -konferenssia marras-joulukuussa - Hämeen ammattikorkeakoulu
FUAS-liittouma isännöi kansainvälistä EAPRIL 2017 -konferenssia marras-joulukuussa

FUAS-liittouma isännöi kansainvälistä EAPRIL 2017 -konferenssia marras-joulukuussa

11.04.2017 10:33

EAPRIL (European Association for Practitioner Research on Improving Learning) on eurooppalainen järjestö, joka edistää oppimisen ja opiskelun käytännönläheistä tutkimusta. Konferenssin Call for Papers on käynnissä 10.5.2017 saakka.

Vuoden 2017 EAPRIL-konferenssi järjestetään Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa 29.11.–1.12.2017. Konferenssia isännöi FUAS-liittouma (HAMK, LAMK ja Laurea).

Vuosittain järjestettävä EAPRIL-konferenssi kokoaa yhteen laajasti koulutuksen ja tutkimuksen asiantuntijoita ympäri Eurooppaa. Konferenssin teemana on “Inspired by the visions of future education and learning”. 

Konferenssin keynote-puhujiksi ovat lupautuneet Minna Huotilainen (University of Helsinki), Jozef Kessels (The Learning Company, NL) ja Ruben Vanderlinde (Ghent University, BE). Lisäksi ohjelmassa on esimerkiksi paljon erilaisia workshopeja, posterisessioita, symposiumeja, keskustelutilaisuuksia ja vierailuja. 

eapril_hamkjpg.jpg

Tutustu konferenssiin tarkemmin osoitteessa https://www.eapril.org/eapril-2017.

Call for Papers

EAPRIL-konferenssin Call for Papers jatkuu 10.5.2017 saakka. Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan sisältöä konferenssiin, katso esitysmuodot ja ohjeet osoitteesta https://www.eapril.org/submission-review.

Yhteyshenkilöt:

Birgitta Pirhonen ja Mervi Friman, HAMK, sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]